Hatalmas, több tízezres tüntetés szerveződik a kilépés megfékezésére Londonban 1

Több tízezren jelezték, hogy részt vennének egy Brexit-ellenes tüntetésen. Az Unife for Europe a demonstrációt március végére időzítené, egy időben a kormány által kihirdetett határidővel, amely az 50. cikkely életbe léptetését és a tárgyalások megkezdését jelenti.

ad_237701442

Azzal a céllal szerveznék, hogy „megkeményítsék” a parlamenti képviselőket, mivel nekik van lehetőségük, hogy még megállítsák a folyamatot – eddig ehhez 26 000 ember támogatását gyűjtötték össze.

A Március 25 tiltakozás időzítése még egybeesik a Római szerződés aláírásának 60. évfordulójával is, ami megalapozta az Európai Gazdasági Közösséget. A tüntetés, amely a Hyde Parknál fog indulni, és a parlamentig tart majd, a sokadik és egyelőre utolsó a kilépés ellen a népszavazás óta. Azonban hiába az eddigi erőfeszítések, egyelőre nem sikerült annyi képviselőt meggyőzni, ami elég lenne ahhoz, hogy meghiúsítsa a kormány tervét, miszerint 2019-ig elhagyják az Uniót. A törvénytervezet, amely lehetővé teszi a kormánynak az 50. cikkely aktiválását, már átment az Alsóházban, de majd újra kell szavazniuk még róla, amikor a Lordok megtették a módosítási javaslataikat – az egyik olyan lesz, ami garantálná az uniós polgárok jogait.

De az Unite for Europe honlapján azt írták, szerintük még meg lehetne állítani a Brexit folyamatát. „Szeretnénk bátorítani a megválasztott képviselőinket, a nagy részüknek nincsen semmi baja az Unióban maradással – de mégis egy katasztrófa felé vezeti őket egy átgondolatlan és inkompetens kormány. A tüntetés honlapján csatlakozhattok és részletesebb infót is találtok angol nyelven.

ad_237701474

Hosszú, és előre nem kiszámítható út áll előttünk, amibe a parlamentnek van némi beleszólása; csak tudniuk kell, mennyi szavazó van most már a pro-Európa oldalon. Ha mi segítünk, és a hangcsövük leszünk, még megállítható a Brexit. Megváltoztathatjuk a nézőpontokat. Ahogy haladnak a hónapok, és látszik, milyen károkat okoz a kilépés, segíthetünk hangot adni a véleményeknek a demonstrációnkkal.”   Olvasgass még a témában itt és itt.      Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után