Hatalmas pókot találtak egy konyhában, ami egy egész egérrel a szájában mászott a hűtőn 1

Lenyűgöző és félelmetes látvány, de a legtöbben valószínűleg sikítva szaladnának ki a konyhából örökre, ha ilyen látvány fogadná őket. Queensland területén ugyanis egy férfi a minap egy óriáspókot videózott le a konyhája hűtőjén, amint egy egész egeret vitt a rágó szájszervében szorongatva. A videót kicsit lejjebb találjátok.

spidermouse

Nagy-Britannia területén is rengeteg a pók az óceáni éghajlatnak köszönhetően, de Ausztrália hírhedt a veszélyes élőlényeiről. Az óceán tele van cápákkal meg medúzákkal, a szárazföldön pedig a világ legmérgesebb kígyói, skorpiói és pókjai várnak ránk. A legrosszabb az egészben, hogy az élőhelyünkhöz relatíve közel, így a találkozások velük mindennaposak, és a helyi lakosság számára szinte már megszokott.

Szinte… de azért van ami még nekik is sok, mint például ez az új videó, ami bejárja a világot. A rövid képsoron egy hatalmas óriás vadászpók látható, ami rémálmainkba illő méretekkel rendelkezik és épp egy egeret cipel „hazafelé”. Az állat egy hűtőszekrényen mászik egy konyhában, aminél kb csak az lenne rosszabb a póktól félők számára, ha egy ágyon találták volna.

A videót Jason Wormal vette fel Coppabella területén, aki épp dolgozni indult a kora reggeli órákban, hétfő reggel, amikor a szomszédja szólt neki, hogy van valami, amit látnia kell.

„Szóval épp indultam a munkába reggel, amikor a szomszédom odajön, hogy, akarok-e valami nagyon király dolgot látni. Mondom neki, hogy NANáá… Szóval átmentünk hozzájuk, erre ez a látvány fogad. Egy hatalmas vadászpók, egy egérrel a szájában.” – mesélte a felvétel készítője.

https://www.youtube.com/watch?v=gl6Vo0NBJPw

A videót összesen világszerte egy nap alatt 6.5 millióan nézték meg. Több, mint 40 ezer ember kommentelt hozzá és elképeszően sokan számoltak be róla, hogy alig bírták végignézni olyan ijesztő és undorító. Meg kell hagyni tényleg félelmetes, bár azért itt Angliában is lehet bazinagy „dögöket” találni sajnos.

Az óriás Vadászpók ha lábait szétterpeszti, akár 16 cm átmérőjű is lehet, ami nagyobb mint a tenyerünk.

Aki fél a pókoktól, és szeretné őket távol tartani otthonától, annak érdemes elolvasnia a cikkünket, amiben leírjuk, hogy milyen módok vannak erre. Aki kíváncsi Nagy-Britannia legmérgesebb pókjára, az pedig ide kattintva találja meg.

[fblike]

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok/” fb_appid=”” box_width=”300″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”1″ locale=”hu_HU”]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után