Váratlanul hatalmas méhraj lepte el Londonban Greenwich egyik részét, igen nagy közlekedési káoszt és pánikhangulatot okozva a délutáni órákban a brit főváros déli felén.

A forgalom is hirtelen lelassult és az összes a környéken sétáló ember menedéket keresett, amilyen gyorsan csak lehetett, amikor méhek elözönlötték a környéket és hirtelen teljesen tele lett velük a levegő és az egész utca. Az eset a kedd délutáni órákban történt a Greenwich Church Street-en, nem messze a híres Greenwich Market-től Délkelet-Londonban.

Egy videó is kikerült a világhálóra az esetről, amin jól látszik, mennyi méh repked összevissza a levegőben. Voltak akik teljesen ledermedtek a látványtól és voltak olyanok is akik azt se tudták merre szaladjanak ijedtükben.

Abigail Hering, aki a videót felvette, egy közeli ékszerboltot üzemeltet, és azt nyilatkozta, hogy teljesen elképesztő volt a látvány. „Teljesen ellepték az útkereszteződést, csak úgy hömpölyögtek a kocsik körül. Volt aki nevetett rajta, de sokan sikítozva menekültek.”

„Amikor végeztem a munkámmal, elindultam a kocsimhoz. A forgalomirányító lámpákon voltak. Milliónyian voltak a lámpákon és akkor egyszerre csak elkezdtek lejjebb jönni, és szó szerint az emberek feje körül repkedtek.”

„Miközben videóztam, egyszer csak lenéztem, és rajtam is vastagon gyűltek a méhek. Szó szerint elfedték a ruhám egy részét. Mindenkire rászálltak, a hajadba is voltak, a karodon, ruhádon, mindenhol.”

A TFL rövid közleményben figyelmeztetett mindenkit, hogy azon a környéken óvatosan közlekedjenek. Később egy olyan fotó is látható, amikor már a helyszínre érkezett egy jármű, és egy sárga színű doboz segítségével próbálják a méheket egy helyre terelgetni.    Forrás  Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

FACEBOOK CSOPORTUNK

You May Also Like

Négy ember is eszméletét vesztette a Ryanair Budapestről Nagy-Britanniába tartó járatán

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga…

7 éve nem tombolt ilyen vihar Nagy-Britanniában: a Ciara vihar képekben

Az idei év harmadik komoly vihara, a Ciara nevet kapta a meteorológiai…

Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés…

10 fontos dolog, amit az angliai magyarok megtanulnak külföldön és az otthoniaknak sem ártana

Amióta Magyarország az EU részévé vált, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy…