Hatalmas méhraj lepte el az egyik utcát, nagy riadalmat okozva Dél-Londonban 1

Váratlanul hatalmas méhraj lepte el Londonban Greenwich egyik részét, igen nagy közlekedési káoszt és pánikhangulatot okozva a délutáni órákban a brit főváros déli felén.

Hatalmas méhraj lepte el az egyik utcát, nagy riadalmat okozva Dél-Londonban 3

A forgalom is hirtelen lelassult és az összes a környéken sétáló ember menedéket keresett, amilyen gyorsan csak lehetett, amikor méhek elözönlötték a környéket és hirtelen teljesen tele lett velük a levegő és az egész utca. Az eset a kedd délutáni órákban történt a Greenwich Church Street-en, nem messze a híres Greenwich Market-től Délkelet-Londonban.

Egy videó is kikerült a világhálóra az esetről, amin jól látszik, mennyi méh repked összevissza a levegőben. Voltak akik teljesen ledermedtek a látványtól és voltak olyanok is akik azt se tudták merre szaladjanak ijedtükben.

Abigail Hering, aki a videót felvette, egy közeli ékszerboltot üzemeltet, és azt nyilatkozta, hogy teljesen elképesztő volt a látvány. „Teljesen ellepték az útkereszteződést, csak úgy hömpölyögtek a kocsik körül. Volt aki nevetett rajta, de sokan sikítozva menekültek.”

„Amikor végeztem a munkámmal, elindultam a kocsimhoz. A forgalomirányító lámpákon voltak. Milliónyian voltak a lámpákon és akkor egyszerre csak elkezdtek lejjebb jönni, és szó szerint az emberek feje körül repkedtek.”

„Miközben videóztam, egyszer csak lenéztem, és rajtam is vastagon gyűltek a méhek. Szó szerint elfedték a ruhám egy részét. Mindenkire rászálltak, a hajadba is voltak, a karodon, ruhádon, mindenhol.”

Hatalmas méhraj lepte el az egyik utcát, nagy riadalmat okozva Dél-Londonban 4

A TFL rövid közleményben figyelmeztetett mindenkit, hogy azon a környéken óvatosan közlekedjenek. Később egy olyan fotó is látható, amikor már a helyszínre érkezett egy jármű, és egy sárga színű doboz segítségével próbálják a méheket egy helyre terelgetni.    Forrás  Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után