A beutazóknak tegnap délután csúcsforgalmi káoszt kellett tapasztalniuk a főváros egyik legforgalmasabb földalatti állomásán, miután egy férfit elgázolt egy szerelvény Kelet-Londonban.

liverpoolstreet5

A Brit Közlekedésügyi Rendészet kellett kihívni a Fairfield Roadhoz közeli vonalhoz 4:18-kor, miután többen jelentették, hogy valakit elütött az egyik szerelvény. Egészségügyieket hívtak a helyszínre, azonban a férfit már halottnak nyilvánították.

A Brit Közlekedésügyi Rendészet szóvivője azt mondta: „A férfi halála nem gyanús körülményeknek köszönhető és megpróbálják beazonosítani a személyét, ill. értesíteni a hozzátartozóit. Készülnek a halottkémnek szükséges iratok.”

A Bethnal Green és Stratford közötti vonalat lezárták a helyszínen biztosított sürgősségi ellátás idejére, amely óriási zavart okozott az utazók számára.

A Network Rail azt mondta, hogy újra nyitották a vonalat röviddel este 7:00 után, de ettől függetlenül, még hosszú késésekre lehet számítani.

A Greater Anglia azt mondta, hogy az összes járatot törölték a Liverpool Streetről, amellyel utazók ezreit tették képtelenné arra, hogy elhagyják a fővárost. A frusztrált utasok a Twitteren „pokoli zűrzavarnak” írták le a Liverpool Streetet.

Paul Gold azt mondta: „A Liverpool Street egy „oda ne menj” hely ma este. A vonatokat törölték és nagyon zsúfolt. Kívánjatok nekem sok szerencsét, mivel úgy érzem, nem érek haza holnapig.”

While Joey Hickman a következőket írta: „Káosz próbál eluralkodni Ipswichben. London megőrült. Liverpool Street végzetes a földalatti vonalakon és most Stratfordot is elözönlötték!”

Végül, Josh Lloyd hozzátette: „Stratfordot és Liverpool Streetet lezárták. Ez olyan, mint egy mészárlás.”

A múlt hónapban az állomást a harmadik legforgalmasabbnak nevezték az országban, több mint 63 millió be- és kilépővel Victoria és Waterloo után. Forrás: http://www.standard.co.uk

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″]