ryanair januári akció

Európa egyik meghatározó és a magyarok által is jól ismert fapados légitársasága, a Ryanair igen komoly akcióval indítja az évet. Most rendkívül olcsón juthatunk repülőjegyekhez rengeteg helyre egész Európa területén.

Az akciós jegyek száma limitált és csak néhány nap áll rendelkezésünkre, hogy ilyen olcsón tudjuk őket megvásárolni. Az árak 16 fonttól indulnak (ami durván 6000 Ft) és április és augusztus közötti utazásokra szólnak, természetesen a 2020-as évben.

ryanair akció

Ezen az áron már olyan helyekre vehetünk repülőjegyet, mint Dortmund, Koppenhága, Oslo, vagy épp Dublin. Még mindig 20 font alatti összegért találunk repjegyeket Lengyelország, Olaszország, Svédország, vagy épp Franciaország számos pontjára is, ha épp olyan városokba szeretnénk ellátogatni, mint Milánó, Barcelona, Píza, Madrid, Bordó vagy Berlin.

Még mindig nagyon olcsón 20 és 30 GBP közötti áron vannak repülőjegyek Ibizára, Valenciába, Zadarba, Bukarestbe, Korfura, de Máltára vagy Athénba is. Még Tenerifére vagy Gran Canariara is eljuthatunk 40 font alatti áron.

A jegyek Nagy-Britannia szinte minden repülőteréről –többek közt Stansed, Luton, Southend, Bristol, Manchester, Liverpool – induló járatok sokaságára megvásárolhatók és a választék igen nagy. Azt viszont ne felejtsük el, hogy az akció jelen állás szerint január 12-ig tart, tehát eddig kell a jegyeket lefoglalni.

Hatalmas januári akció a Ryanairnél: repjegyek már alig párezer forintos áron 2

Akiket pedig a Magyarországra történő utazás izgat elsősorban, azok sem kell, hogy szomorkodjanak, ugyanis Budapestre is van repülőjegy a Ryanair oldalán már £19-os ártól Stanstedről, de Bristolból vagy Manchesterből is tudunk utazni £25-os áron.

Aki pedig másik légitársaságokat jobban kedvel, annak érdemes felkukkantani az EasyJet oldalára is, ugyanis náluk is van egy 300 ezer ülőhely erejéig tartó januári akció.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után