Videóra vettek egy furcsa teremtményt a Temzében, amely megosztotta az internetet a tekintetben, hogy a lény egy bálna lehet-e, esetleg egy tengeralattjáró, vagy netán maga a Loch Ness-i Szörny.

Thames-Creature

A YouTube-ra is felkerült videó, amelyet az Emirates Air Line libegőjéről készítettek, egy hosszú sötét alakot mutat, amelynek úgy tűnik, hogy van két púpja is, amelyek kiemelkednek a vízből. A rejtélyes lény csak egy rövid pillanatra mutatta meg magát, azután lemerült a víz alá, az O2 épülete előtt, Greenwichben.

Penn Plate YouTube felhasználó készítette a videót, aki a következőket írta az oldalra: „Valami óriási dolog volt a vízben, ami nagyon rövid időre jött csak a felszínre. Bálnák vannak a Temzzében?? Vagy ez egy fura tengeralattjáró lehet?”

A nézők nem tudják eldönteni, mi lehet az a különös szerzet.

Egy másik olvasó azt írta, hogy „ha eléggé lelassítod és megállítod, olyan, mintha egy delfin csapat lenne. Azonban, még mindig ott van egy óriási árny a víz alatt, amely éppen úgy néz ki, mint egy óriás tengeri lény, és így még izgalmasabb azt gondolni, hogy az egy felfedezetlen őskori szörny lehet, amely valószínűleg, ki fog mászni a folyóból és majd elkezd embereket enni és épületeket feldönteni. Szóval, én inkább ennél maradok.”

Mások azt gondolták, hogy a lény a rejtélyes Loch Ness-i Szörny lehet, távol az otthonától.

Azonban, sokan szkeptikusak voltak a videót illetően, és megkérdőjelezték, hogy miért filmezték le ennyire ügyetlenül.

Tavaly egyébként, a Standard arról írt, hogy több mint 2000 fókát és 450 delfint láttak a Temzében 10 év alatt. Mindenki döntse el maga, hogy mit lát. Delfin, fóka, bálna, az oroszok, godzilla… bármi is az egy pillantást érdemes rá vetni.     Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára