Hatalmas gázrobbanás rombolt porig 3 otthont Angliában 1

Egy fiatal gyermek életét vesztette, és legalább négyen megsérültek a robbanásban, a legfrissebb értesülések szerint. Az incidens Lancashire területén történt, Angliában.

Hatalmas gázrobbanás rombolt porig 3 otthont Angliában 3

A hírek szerint a gázrobbanás három otthont tett a földdel egyenlővé Heyshamben. A Lancashire Fire a Twitteren közölte, hogy vasárnap hajnali 2.30 körül riasztották őket, és 10 egységet is kiküldtek a helyszínre, a Mallowdale Avenue-n levő házsorhoz, és hogy a tűzoltók az összeomlott ingatlanok közt túlélők után kutatnak.

Hatalmas gázrobbanás rombolt porig 3 otthont Angliában 4

A Lancashire-i rendőrség a környező utcákat lezárta, és a közeli lakosokat kiürítették a városban, ami egyébként Blackpooltól mintegy 25 mérföldre északkeletre található.

Hatalmas gázrobbanás rombolt porig 3 otthont Angliában 5

“Arra kérjük az embereket, hogy ha tehetik kerüljék el az egész környéket, amíg foglalkozunk ezzel a folyamatban lévő incidenssel” – mondta a rendőrség egyik szóvivője.

Hatalmas gázrobbanás rombolt porig 3 otthont Angliában 6

A helyi mentőszolgálat azt írta twitteren, hogy ők is kiküldtek több egységet is a helyszínre, és kiemelték, hogy jelenleg a legfontosabb „annak biztosítása, hogy az emberek a lehető leggyorsabban megkapják a szükséges orvosi segítséget”.

Az Electricity North West pedig jelezte, hogy biztonsági okokból szünetelteti az áramellátást a térségben, amíg a robbanás körülményeit kivizsgálják.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után