Hatalmas "Anti-Brexit" plakátok kezdtek el megjelenni egész Nagy-Britannia szerte 1

Országszerte jelennek meg olyan óriásplakátok, amelyek Theresa May tervezett „kemény” kilépése ellen szólalnak fel. A kampányolók több ezer fontot gyűjtöttek össze adományokból azért, hogy Anglia minél több részén állíthassanak fel ilyen plakátokat.

e569ec20-fedf-11e6-bf00-4be039112d75_1280x720

Azt is elintézték, hogy egy busz oldalán is ott legyen a poszter, és ez a busz a Westminster körül menjen, hogy a törvényhozók „láthassák a szavazás előtt”. Az 50. cikkely életbe léptetésének legalizálása éppen a második körön megy keresztül a Parlamentben, a Felsőházban, de a kormány még mindig nem volt hajlandó biztosítani az uniós polgárok jogait.

ad_237453534

A kampányt megvalósító csoport, a Stop the silence több, mint 70 000 fontot tudott gyűjteni céljára, és 40 000 lájknál it több van a Facebook oldalukon. Most pedig már az ország sok részén láthatóak az óriásplakátjaik, beleértve Bournemouth-t, Cardiffot és Londont is. Ezt az összeget mindössze 10 nap alatt sikerült összegyűjteniük – volt három nagyobb összegű, 1000 fontos felajánlás, a maradék kisebb adományokból jött össze.

Az első Stop the silence kampány olyan sikeres volt, hogy „újraindították” a mozgalmat online. „Olyan fantasztikus visszajelzéseket kaptunk az eredeti óriásplakát crowdfunding kampányunkra – rengeteg ember kérdezte, hol tudnának adakozni -, hogy úgy döntöttünk, újra megnyitjuk a lehetőséget” – írták. „Ezen a héten 10 millió embernek ment ki az üzenetünk Britannia-szerte, a videónk is óriási ütemben terjed – 170 ezer ember látta az első 3 napban -, és már 500 ezer emberhez jutott el az üzenetünk Facebookon.”

„A kormány egyszerűen ignorálja azoknak az embereknek a millióit, akik aggódnak a túl hirtelen és kemény elszakadás miatt, függetlenül attól, hogy hogyan szavaztak a népszavazáson. Azt akartuk, hogy legalább a parlamenti képviselők vegyenek minket észre a választókerületeikben.” – mondta a kampány alapítója, a 48 éves Liz Holmes a metro.co.uk-nak. „Az óriásplakát egyértelmű módja annak, hogy ezeket az aggodalmakat kiléptessük a közösségi média világából a való életbe.

ad_237453089

Az adománygyűjtés eredménye 60 ezer font volt az első 10 napban, és már akkor tudtuk, hogy ezzel érzékeny pontot tapintottunk ki. Ez a kemény és rugalmatlan Brexit sehol nem szerepelt a népszavazó cédulákon, vagy bármely párt programjában, nem erre szavaztunk, és most pont ezért tudja a kormány megvezetni az országot, és olyan dolgok felé sodorni, amiről eddig nem volt szó. Mi csak egy kedvező megállapodást akarunk. Nem hisszük, hogy a kormány jelenlegi ’ez a megállapodás, vagy semmilyen megállapodás’ stratégiája ezt el fogja érni. Az ország érdekeinek kellene az elsőnek lennie, nem a Brexit érdekeinek.” A Brexit jelenlegi helyzetéről itt és itt olvashatsz még.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után