Hatalmas, 40 millió fontos heroinszállítmányra bukkantak Angliában 1

38,8 millió font értékű heroinszállítmányt füleltek le gránátalmaleves dobozokba rejtve. A 2,6 tonnás A osztályú kábítószert kedden fedezték fel a Southampton Docks területén egy szállítókonténerben.

Hatalmas, 40 millió fontos heroinszállítmányra bukkantak Angliában 3

Azután erősítették meg a hírt, hogy nagy mennyiségű heroint találtak, miután a folyadék liláról vörös színűre vált a szakértők által végzett tesztelés nyomán. Ezután a rendőrség emberei csapdát állítottak a drogkereskedőknek méghozzá úgy, hogy hagyták, hogy a konténer folytathassa útját egy birminghami ipari telephelyre.

Hatalmas, 40 millió fontos heroinszállítmányra bukkantak Angliában 4

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség munkatársai három gyanúsítottat tartóztattak le, amikor elkezdték kirakodni a rakományt a tehergépjárműből. A negyedik férfit a birminghami Alum Rock területén található egyik lakcímen tartóztatták le. Mind a négy gyanúsítottat óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Hatalmas, 40 millió fontos heroinszállítmányra bukkantak Angliában 5

Derek Evans, az NCA kirendeltségének parancsnoka ezt mondta: „Az A osztályú kábítószer-kereskedelem káros és súlyos csapás a társadalom számára, és ez a mostani akció jelentős mértékben hozzájárul a lakosság védelméhez.”

Hatalmas, 40 millió fontos heroinszállítmányra bukkantak Angliában 6

„A kábítószer elválaszthatatlanul összefügg a szervezett bűnözői csoportokkal és a súlyos erőszakos cselekedetekkel, amely gyakran ártatlan személyek és családtagjaik életét is tönkreteheti. Az NCA itthon és külföldön is azon dolgozik, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy megakadályozza a heroin bejutását az Egyesült Királyságba.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után