Három holttestet találtak miután eltűnt egy 5 fős csoport Nagy-Britanniában, Cardiff városában egy buli után 1

Három holttestet találtak a rendőrök egy ötfős csoport után kutatva, akik egy cardiffi átbulizott éjszaka után tűntek el.

Három holttestet találtak miután eltűnt egy 5 fős csoport Nagy-Britanniában, Cardiff városában egy buli után 3

Két másik személyt a legfrissebb értesülések szerint súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak egy feltételezett balesetet követően – közölte a gwenti rendőrség a hétfő reggel kiadott közleményében. A hétvége folyamán, miután nem kerültek elő a buli után a család és a barátok telefonon kezdtek el kérdezősködni, és információt szerezni Sophie Russon (20), Eve Smith (21), Darcy Ross (21), Rafel Jeanne (24) és Shane Loughlin (32) hollétéről.

A rendőrök végül megtalálták az autót, amelyben utoljára látták őket. A VW Tiguant hétfőn éjfél után találták meg az A48-ason lévő egyik körforgalom közelében, a Cardiff Garden Centretől nem olyan messze.

Három holttestet találtak miután eltűnt egy 5 fős csoport Nagy-Britanniában, Cardiff városában egy buli után 4

A rendőrség úgy véli, hogy az autó, amelyben az 5 fős csoport utazott, balesetet szenvedett, és letért az A48-asról. A Gwent Police szakemberei támogatják az érintettek családtagjait, a vizsgálatok a tragikus incidens kapcsán pedig már folyamatban vannak.

Három holttestet találtak miután eltűnt egy 5 fős csoport Nagy-Britanniában, Cardiff városában egy buli után 5

A csapat női tagjai, akiket utoljára szombaton a hajnali órákban láttak Cardiffban, Porthcawlból (Bridgend) utaztak oda a két férfival, akik mindketten Cardiffból származnak. Utoljára Cardiff Llanedeyrn körzetében látták őket szombat hajnali 2 óra körül, miután Porthcawl városából a walesi fővárosba utaztak.

Három holttestet találtak miután eltűnt egy 5 fős csoport Nagy-Britanniában, Cardiff városában egy buli után 6

Az út, ahol az autót megtalálták, hétfőn délelőtt lezárva maradt, és ideiglenes kordont állítottak fel az úttest szélén, amíg a rendőrök a helyszínelést lefolytatják.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az elhunytak személyazonosságát. Mindenkitől azt kérik viszont, hogy ha bárki bármilyen információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 101-es telefonszámon.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után