Halálra késeltek egy anyukát és 5 éves kisfiát London északi részén Barnetben 1

Letartóztattak egy férfit gyilkosság elkövetésének alapos gyanúja miatt, miután egy nőt és egy ötéves gyermeket aki minden bizonnyal a fia volt, halálra késelve találtak London északi részén.

Halálra késeltek egy anyukát és 5 éves kisfiát London északi részén Barnetben 3

A 37 éves gyanúsítottat az incidenst követően a rendőrök őrizetbe vették a tegnapi nap során egy a barnet-i Brookside South-on lévő címen. A Scotland Yard szóvivője azt mondta, hogy a feltételezett elkövetőt nagy valószínűséggel ismerték az áldozatok. Egy helyi kétgyermekes anya azt mondta, hogy a halálesetek híre nagyon megrémítette.

A 39 éves Becky, aki nem adta meg vezetéknevét, azt mondta az incidens hírének hallatán: „Édes Istenem, ez egyszerűen megdöbbentő, tényleg az. Ismertem a családot. Egy csendes, kedves kínai család volt. Elkapott a sírógörcs amikor meghallottam, hogy mi történt, főleg amikor elmondták, hogy a gyerek is meghalt.”

A 37 éves Rummana Chowdhury kétgyermekes anyuka ezt nyilatkozta: „Nem ismertem őket személyesen, de ez határozottan nagyon nagyon szomorú, szégyenletes dolog. Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, elképesztő. Félelmetes és szomorú is, mert ma reggel még minden rendben volt, és most hirtelen egy ilyen tragédia történt.”

Halálra késeltek egy anyukát és 5 éves kisfiát London északi részén Barnetben 4

A rendőrök nem sokkal 13:30 után értek a helyszínre a Londoni Mentőszolgálat mentőseivel és a London Air Ambulance is a helyszínen volt.

Sara Leach főfelügyelő, az északnyugati egység rendőrparancsnoka, azt mondta: „Az egész közösséget meg fogja döbbenteni ez a szörnyű eset. Rettenetesen sajnáljuk, ami történt. Az elsőként kiérkező rendőrök és mentősök számára is rendkívül nagy kihívást jelentett és sokkoló volt a látvány, ami fogadta őket a támadás helyszínén.”

Halálra késeltek egy anyukát és 5 éves kisfiát London északi részén Barnetben 5

„A szakértő nyomozók már dolgoznak azon, hogy kiderítsék pontosan milyen előzmények vezettek ehhez a szörnyű bűncselekményhez, és a támadás kapcsán egy férfit már őrizetbe is vettek, aki alaposan gyanúsítható a gyilkosságok elkövetésével.”

„Miközben annak kapcsán továbbra is igyekszünk nyitottak lenni, hogy pontosan mi is történt, szeretném megnyugtatni a helyi lakosokat, hogy jelenleg semmi sem utal arra, hogy bárki más is részt vett volna ebben az incidensben.”

„Arra kérek viszont mindenkit, aki ma vagy az elmúlt napokban valami szokatlant látott vagy hallott, jelentkezzen és szóljon a rendőrségnek. Mindenkinek az információi létfontosságúak lehetnek a nyomozás menetének felgyorsításában.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után