Ha újra szavazhatnának a britek a kilépésről, már nem lenne Brexit 1

Ha holnap tartanának egy második népszavazást az Unióból való kilépés ügyében, teljesen más lenne az eredmény egy friss felmérés szerint.

Ha újra szavazhatnának a britek a kilépésről, már nem lenne Brexit 3

A Survation megkérdezéséből az derült ki, hogy mostmár a britek 54%-a állna a maradás pártján, és csak 46% szavazna az Unióból való kilépésre. Emellett a megkérdezettek 55%-a vélte úgy, hogy egy különböző oldalon álló koalíciónak kellene a Brexit tárgyalásokat vezetnie, és csak 32% gondolja azt, hogy a jelenleg kisebbségi többségben lévő konzervatívoknak kellene egyedül végigvinni a folyamatot.

36% szerint az lenne a legjobb, ha teljesen leállítanák a Brexit tárgyalásokat, míg 32% támogatja azt az ötletet, hogy egy éves díj fejében meg lehessen „vásárolni” az uniós állampolgárnak maradást. Emellett csak a felmérésben résztvevők 24%-a támogatja a kormány jelenlegi stratégiáját, amely szerint kilépnének a közös vámunióból is azért, hogy más országokkal köthessenek díjmentes kereskedelmi megállapodást.

Abban a kérdésben, hogy kellene-e még egy végső népszavazás a tárgyalások végén, már megosztottabb volt az eredmény. 47% ellenezte az újabb referendum ötletét, miközben 46% támogatta azt.

Ha újra szavazhatnának a britek a kilépésről, már nem lenne Brexit 4

Eközben azonban a konzervatív párt visszaszerezte egy százalékos vezetését (így vannak most 41%-on) a munkáspárthoz képest a támogatottságot illetően, akik viszont 4%-ot visszaestek, 40%-ra.

Az is kiderült viszont, hogy Theresa May megítélése 20%-kal romlott a katasztrofális választások után, míg Jeremy Corbyné 4%-kal nőtt. A felmérést több, mint ezer ember megkérdezésével végezték.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után