„Ha nem tetszik, le lehet szállni” - Kiakadt a WizzAir pilótája az egyik angliai járaton és kiosztotta a járaton utazó hőbörgő utasokat 1

Levideózták azt a jelenetet, amikor az egyik WizzAir pilótánál elszakadt a cérna a gatwicki repülőtér kifutópályáján való várakozás közben.

„Ha nem tetszik, le lehet szállni” - Kiakadt a WizzAir pilótája az egyik angliai járaton és kiosztotta a járaton utazó hőbörgő utasokat 3

A turisták állítólag nagyon kimerültek és nyűgösek voltak, miután a hírek szerint hét órás csúszásban voltak, miközben a ciprusi Larnakába szerettek volna már nagyon elindulni. Egy Hannah Mace nevű utas rögzítette a pilóta kirohanását, és fel is töltötte a videót a TikTokra.

A WizzAir pilótája a felvételen a következőket mondta: „Tegye fel a kezét kérem, ki akar leszállni? Ha leszállnak akkor biztos hogy ma már nem indulunk el. Tudják, nekem erre semmi szükségem és a személyzetnek sincs.”

„Mi mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Ha le akarnak szállni, leengedem önöket, semmi gond.”

A TikTokon a videó feltöltése után számtalan felhasználó szimpatizált a pilótával. Az egyikük pl. ezt írta kommentben: „Ó de sajnálom szegényt! Hallani lehet a fájdalmat a hangjában. Ugyanannyira el akar indulni ő is mint az utasok… Biztos durva lehet hogy közben meg ennyi utas itt hőbörög meg nyavalyog neked.”

Egy másik kommentelő pedig azt mondta: „Az igazat megvallva, én az ő oldalán állok. Valószínűleg rendkívül stresszes lehet számára is ez a szitu, és a legénység is kimerült lehet.”

A WizzAir szóvivője a következőket mondta: „A Wizz Air őszintén elnézést kér a W95749-es, Gatwickből Larnakába tartó járat késése miatti kellemetlenségért. Ez eredetileg egy későn érkező repülőgép miatt volt, a további késéseket pedig a londoni Gatwick légi forgalom irányítás problémái okozták. A Wizz Air közvetlenül megkereste az érintett ügyfeleket, hogy tájékoztassa őket jogaikról, ilyen esetekre vonatkozóan.”

Alig két héttel ezelőtt két részeg brit fickót videóztak le, amint egy nyolc órán át tartó buli után ököllel ütötték utastársaikat a gépen – köztük a pilótát is. Akkora káoszt okoztak, hogy a járatot végül törölték.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után