Garázsajtóval álcázta a titokban épített lakóépületét egy pár Angliában 1

Egy házaspárt nem kis pénzbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában, miután lebuktatták őket, ugyanis megpróbálták titokban épített házuk bejáratát kamu garázsajtóval garázsnak álcázni.

Garázsajtóval álcázta a titokban épített lakóépületét egy pár Angliában 3

Reeta Herzallah és Hamdi Almasri nem kis jogszabálysértést követtek el, amikor titokban, anélkül, hogy az önkormányzatnak jelentették volna, a garázsukat lakóépületté alakították át egy közép-angliai településen. A csalásra a helyi hatóságok emberei figyeltek fel.

Garázsajtóval álcázta a titokban épített lakóépületét egy pár Angliában 4

A helyi önkormányzat azt nyilatkozta, hogy a tervezési engedélyt a házukra vonatkozóan a párnak még 2007-ben megadták. Abban az azonban nem szerepelt, hogy a garázst át szeretnék alakítani. Ehelyett ők titokban, az átépített kisebb lakóépület mostmár rendes bejárati ajtaja elé, egy nagy garázsajtót szereltettek fel, ami eltakarta, és álcázta az időközben végrehajtott „apró” módosításokat.

Garázsajtóval álcázta a titokban épített lakóépületét egy pár Angliában 5

A Leicestershire területén, Enderbyben az Old Church Roadon lakó házaspár most igen szép kis bírsággal kell, hogy szembe nézzen, ugyanis a tettükért a hatóságok a bírsággal és a jogi költségekkel együtt, fejenként egy több mint £2000-os “adósságcédulával” jutalmazták meg őket.

A büntetést azután szabták ki rájuk, hogy a február 7-én esedékes bírósági meghallgatáson egyikük sem volt hajlandó megjelenni.

Garázsajtóval álcázta a titokban épített lakóépületét egy pár Angliában 6

A pár ezek után köteles a garázst visszaalakítani saját költségen az eredeti állapotába. Az önkormányzat szóvivője azt nyilatkozta, hogy a helyszínen tartott terepszemle során jópár másik tervezési szabálysértést fedeztek fel. Ezek után majd kétszer is meggondolják… Bár azt azért ismerjük el, ismét kiderült, hogy az emberi kreativitás nem ismer határokat.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás