Egyedül szállt szembe otthonába betörő 4 késes férfival egy apuka Angliában 1

Egy küzdősportban jártas férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután nekiment annak a négy, macsétákkal felszerelt betörőnek, akik az otthonában támadtak rá 17 éves fiára és a kiskutyájukra.

Egyedül szállt szembe otthonába betörő 4 késes férfival egy apuka Angliában 3

David Pugh a Krav Maga nevű küzdősportot űzi profi szinten, és azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy egyszerűen „életbe léptek a védekezési ösztönei”, mikor a négy maszkos férfi kedd hajnalban betört solihulli házába. Az 55 éves férfi szerint a rendőröket is sokkolta, hogy mennyire brutálisak voltak a betörők, akiknél machete mellett baseball,- és golfütők is voltak.

A sales menedzserként dolgozó férfi azt mondta, hogy egyszer csak egy nagy robajra lett figyelmes, és először azt hitte, hogy a fia rottweiler kölyökkutyája vert le valamit. Azonban amikor kiment a szobából azt látta, hogy két férfi éppen nekiesik a fiának – akinek a barátnője szintén a szobában volt. Miután sikerült megmentenie a fiát, a betörők neki is nekiestek, és folyamatosan azt üvöltötték, hogy „Hol van a pénz? Add ide a pénzed!”

Egyedül szállt szembe otthonába betörő 4 késes férfival egy apuka Angliában 4

David kapott néhány nagy ütést a fejére, amitől szédülni kezdett, az orra is eltört és több helyen megsérült az arca. És bár a betörőknek végül nem sikerült semmit elvinni, David szerint „alapos kutatómunkát végeztek”, ugyanis úgy jutottak be, hogy minden térfigyelő kamerát elkerültek.

A Zeusz névre hallgató kiskutyát is el kellett vinni az állatorvoshoz, mert miután véletlenül belekeveredett a verekedésbe, ő is kapott egy csúnya vágást a fejére, és agyrázkódást is kapott. A rendőrség azt mondta, őket kedd hajnal 3-kor értesítették, és 8 perccel a hívás után már kint is voltak a helyszínen. A nyomozás még zajlik.

A Krav Maga nevű önvédelmi küzdősport egyébként arról ismert, hogy rendkívül hatékony, és a való életben is előforduló szituációkra összpontosít. Az izraeli hadseregben fejlesztették ki, és tartalmazza a boksz, a birkózás, a judo és a karate elemeit is.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után