Felgyújtotta magát egy férfi a királyi család londoni rezidenciája mellett 1

A kora hajnali órákban egy középkorú férfi ismeretlen okokból fogta, és felgyújtotta magát a királyi család egyik londoni rezidenciájának kerítése mellett.

Kensington-palace-man-fire-642429

A hírek szerint a negyvenes éveiben járó férfire úgy találtak rá a Kensington Palace tövében, hogy még lángolt. A tűzoltókat és a mentőket azonnal riasztották, amikor a rendőrök rátaláltak az illetőre.

A férfit valamikor nem sokkal hajnali 3 óra után találták meg a Kensington palota kerítésének tövében, ami amellett, hogy a királyi családé, egyben Vilmos herceg és Katalin hercegné, továbbá Harry herceg jelenlegi lakóhelye is. A Kensington-i járőrök, akik elsőként értek a helyszínre, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megmentsék a férfi életét. Egy poroltóval eloltották a lángokat, majd elsősegélyben részesítették.

fire-kensington-palace-460663

A kiérkező mentőalakulatok még küzdöttek az életéért, ám megmenteni már nem tudták, mivel a teste teljesen összeégett, így sajnos a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrségnek egyelőre még nem sikerült azonosítania az illetőt, csak annyit lehet tudni, hogy egy londoni kórházból lépett meg, ahova mentális problémák miatt került be. A palotában lakó Vilmos herceg és családja az eset idején Norfolk területén tartózkodtak.

Kensington Palace egyébként Viktória királynő születési helye és gyerekkori lakhelye, de itt lakott például Diana hercegnő is.

„A Westminster-i rendőrőrsöt reggel éjfél után 6 perccel hívták fel, hogy egy személy eltűnt az egyik belvárosi kórházból. A járőrök otthonában és két másik lehetséges címen is keresték a negyvenes férfit, de nem találták. Később, hajnali 3 után a Kensington-i és Chelsea-i rendőrséget is riasztották, hogy a Kensington Palace melletti parkban valaki gyanúsan viselkedik. Mire kiértek az illető már lángokban állt.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

A rendőrség szerint a férfi nem demonstrációs céllal lobbantotta lángra ruháját. Sokkal valószínűbb, hogy komoly mentális problémái lehettek.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után