Fejenként £1000-ot oszt ki a főnök az összes dolgozójának egy angliai cégnél csak úgy „jófejségből”, hogy segítsen nekik a megélhetési költségek növekedése közepette 1

Egy gépipari cég dolgozói fejenként extra 1000 fontot kapnak a tulajdonostól, hogy ezzel segítsék a őket a megélhetési költségek emelkedése közepette. A többek közt az infláció leküzdésére szolgáló csomag a Fletcher Moorland megoldása arra, hogy miként köszönje meg alkalmazottainak az elmúlt két évben végzett kemény munkájukat a világjárvány kihívásai ellenére.

Fejenként £1000-ot oszt ki a főnök az összes dolgozójának egy angliai cégnél csak úgy „jófejségből”, hogy segítsen nekik a megélhetési költségek növekedése közepette 3

A Stoke-on-Trent területén levő cég, amely amúgy tavaly ünnepelte 75. születésnapját, abban reménykedik, hogy a mind a 86 dolgozójának kiosztásra kerülő plusz készpénz segít majd megvédeni őket az emelkedő energia- és üzemanyagáraktól.

Matt Fletcher ügyvezető igazgató a következőket mondta: „Munkánk jellegéből adódóan abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az elmúlt két évben erőteljes növekedést tapasztaltunk – a Covid ellenére.”

„A járvány kezdete óta 18 új alkalmazottat vettünk fel a céghez a megújuló energiaforrások és az elektromos járművek ágazatában tapasztalt megnövekedett kereslet miatt. Mindenki nagyon keményen dolgozott az elmúlt időszakban. De nagyon vaknak kellett volna lennünk ahhoz, hogy ne vegyük észre, mi történik a megélhetési költségekkel jelenleg. Nem tehetünk semmit az emelkedő üzemanyag- és gázárak ellen, viszont tehetünk azért, hogy segítsünk a dogozóinknak megbirkózni vele.”

Dicsekedve mesélte azt is, hogy amikor a személyzetnek elmondták, hogy fejenként 1000 fontot osztanak ki nekik, a teremben hirtelen hatalmas csönd lett, majd hatalmas tapsot kapott a vezetőség az alkalmazottaktól a hálájuk jeléül.

„Mi szoktuk állni a karácsonyi bulit, és emellett nagyon jó alapfizetést és túlóradíjat kínálunk a dolgozóknak, de ez az első olyan alkalom, hogy ilyen bónuszt adunk az alkalmazottaknak.” – tette hozzá Matt. Az ipari alkatrészek javítására szakosodott Fletcher Moorland munkatársai szerint a dolgozóknak adott összesen 86 000 GBP „nagyon hasznos” lesz sok munkatársuk számára.

John Roe (46) karbantartó mérnök a következőket mondta: „Nemrég költöztem egy új házba, és a számlák egy kicsit magasabbak voltak a vártnál, ráadásul most mindennek az ára az egekbe szökik, egy heti bevásárlás költsége is nagyon megnőtt, szóval ez most tényleg segíteni fog. Nem hallottam sok olyan cégről, amelyik ilyet tett volna, ezért le a kalappal Fletcher Moorland előtt – és köszönöm a vezetőségnek.”

A 34 éves shavingtoni Ian Hunt elektromechanikai mérnök azt mondta, hogy mivel felesége pont szülési szabadságon van, és most született egy kislányuk, ez a pénz, amit a cég kioszt nekik gyakorlatilag nem is jöhetne jobbkor.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után