Kedden délelőtt újabb halálos baleset történt a londoni metró egyik aluljárójában, amikor Finsbury Park-nál egy férfit elütött a Victoria Line egyik metrószerelvénye.

london-tube-strike

A Victoria Line vonalán komoly késésekre lehet számítani, így aki tudja, kerülje el, ugyanis délelőtt, Észak-Londonban a Finsbury Park megállónál baleset történt, és azóta elég kaotikus állapotok uralkodnak a környéken.

Az eset délelőtt nem sokkal 11 óra előtt történt, a Victoria Line dél felé menő oldalán. A mentőket, a tűzoltókat és a rendőrséget azonnal riasztották, de a férfin már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. A metró utasait és az állomáson várakozó embereket a felszínre kísérték, azonban néhányan az alagútban rekedtek a szerelvény belsejében.

Az egyikük azt írta twitteren, hogy egy órát kellett várniuk, mire a metrókocsiból kijöhettek.

A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy az áldozatot próbálják azonosítani. A mentők délelőtt 10:43-kor kapták a segélyhívást, miszerint valakit elütött a metró, de sajnos bármennyire gyorsan értek is ki, a férfin már nem lehetett segíteni.

Nyolc napon belül ez a második eset, hogy gázol a Victoria Line, ugyanis alig egy hete, hogy egy másik ember is életét vesztette ugyanezen a vonalon. Az utóbbi időben észrevehető, hogy a tömegközlekedési balesetek száma, legyen az busz, metró, vagy akármi más, emelkedik, ezért kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljen oda, a járművekről való fel és leszálláskor.

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/finsbury-park-death-man-dies-after-being-hit-by-train-at-tube-station-10225996.html