Elsodort egy nőt az árvíz Nagy-Britanniában, nagy erőkkel keresik - brutális áradás északon 1

Heves esőzések sújtották tegnap Nagy-Britanniát, aminek következtében több folyó is kilépett a medréből, az utak pedig sok helyen járhatatlanná váltak. A hírek szerint Skóciában az árvíz elsodort nőt, aki a kutyáját próbálta épp megmenteni.

Elsodort egy nőt az árvíz Nagy-Britanniában, nagy erőkkel keresik - brutális áradás északon 3

Nagy erőkkel kutatnak a Don folyónál, az aberdeenshire-i Monymusk közelében 15 óra körül eltűnt nő után. A mentőszolgálatokhoz több bejelentés is érkezett, miután többen is hívták őket telefonon, hogy valakit elsodort a víz.

A Daily Record értesülése szerint a nő azért ment bele a vízbe, hogy megpróbálja kimenteni a kutyáját. A keresést tegnap este hatkor leállították. A skóciai rendőrség szóvivője a következőket mondta:

Elsodort egy nőt az árvíz Nagy-Britanniában, nagy erőkkel keresik - brutális áradás északon 4

„November 18-án, pénteken délután 3 óra 5 perc körül riasztották a rendőröket a Don folyóhoz Monymusk közelében, miután valaki bejelentést tett egy vízben lévő nő miatt. A rendőrség és a katasztrófavédelem is kiment a helyszínre, és elkezdték keresni a szóban forgó személyt.”

Elsodort egy nőt az árvíz Nagy-Britanniában, nagy erőkkel keresik - brutális áradás északon 5

„A folyó állapotának felmérése után a keresést estére leállították. Továbbra is folyamatban van a rendőrség által indított vizsgálat az ügyben.”

Időjárási figyelmeztetéseket adtak ki, és több település is veszélybe került tegnap, hogy elönti a víz. Aberdeenshire egyes részein menedékházakat hoztak létre és nyitottak meg az emberek számára, miután az árvízi figyelmeztetéseket és készültségi fokozatot súlyosra minősítették át.

Elsodort egy nőt az árvíz Nagy-Britanniában, nagy erőkkel keresik - brutális áradás északon 6

Az áramkimaradások olyan területeket sújtottak, mint Inverurie, Kintore, Stonehaven, Portlethen és Hatton of Fintray. Az enyhébb eső ma is folytatódik Kelet-Skócia felett, és visszatér Kelet-Angliába is. Azonban várhatóan ez már nem lesz olyan heves vagy tartós, mint az elmúlt napokban, és a meteorológiai hivatal szerint az ország nagy részén „száraz és szép nap” lesz.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után