Chunky-t, a chihuahua keverék kiskutyát órákon át kegyetlenül kínozta egy tizenéves fiatalokból álló banda, majd, miután megunták, sorsára hagyták egy kisvárosban Dél-Angliában.

Chunky

Az ártalmatlan aranyos kis kölyökkutyát ellopták a gazdájától és különös kegyetlenséggel megkínozták szinte minden lehetséges módon. A négy tizenéves angliai fiatalból álló banda drogot adott neki, felgyújtotta, és összerugdosta a jószágot, mielőtt sorsára hagyta volna egy szeméttelepen, Margate városában.

Az állaton végzett vizsgálatok során kiderült, hogy órákon keresztül bántalmazták Chunky-t, mielőtt otthagyták volna meghalni a szemét közt. A beteg huligán tinédzserek egy dezodorból és öngyújtóból csinált „lángszóróval” felgyújtották az állat fejét, majd ezt követően bedrogozták és összeverték. Végül megrugdosták, mely során a kutyus lába és nyaka is eltört.

Chunkyafter3

Csodával határos módon Chunky még életben volt, amikor másnap este egy arra járó ember rátalált. Az állatot azonnal állatorvoshoz szállították, ahol szerencsére sikerült megmenteni az életét, és mostanra visszatérhetett a gazdájához épen és egészségesen. Az állatvédők brit szövetsége szerint azonban a kutya már örökre félénk marad a barbár fiatalok tettei miatt.

A különösen kegyetlen tetteket három 16 és egy 15 éves fiatal hajtotta végre, akik beismerték tettüket és bűnösnek vallották magukat állatkínzás vádjában a fiatalkorúak bírósága előtt. Annyira súlyosak voltak Chunky sérülései, hogy még a szakképzett állatorvosi kezelés és az erős fájdalomcsillapítók mellett is egy teljes hétig nagyon szenvedett.

A fiatalokat öt évre eltiltották bármiféle háziállat tartásától, és az állat ápolásának költségei mellett bírság megfizetésére is ítélték őket. Egyikőjüknek £1,000-ot, a többieknek £500-ot kell kifizetnie. A nevüket jogi okokból nem lehet nyilvánosságra hozni.

„Ez volt eddig messze a legmegrázóbb eset, amivel valaha találkoztam. A fiatalok bevallottak mindent, hogy megrugdosták, hogy eltörték a lábát és a nyakát, és a perzselést is. A hideg futkos a hátamon, amikor rá gondolok. A tettesek kiskorúak voltak, és bevallották, hogy kábítószer hatása alatt voltak, amikor ezt tették, de amit műveltek azzal az ártatlan kiskutyával, az elképesztően barbár és megbocsáthatatlan cselekedet.” – nyilatkozta az állatvédők szövetségének szóvivője.      Forrás: http://www.standard.co.uk/

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com