Elfogták a 18 éves srácot, aki behúzott a vízbe és megerőszakolt egy 15 éves lányt az egyik forgalmas strandon Angliában 1

Letartóztattak egy tinédzserkorú srácot, miután valószínűsíthetően megerőszakolt egy lányt a tengerben Bournemouth tengerpartján – közölte nemrégiben a brit rendőrség.

Elfogták a 18 éves srácot, aki behúzott a vízbe és megerőszakolt egy 15 éves lányt az egyik forgalmas strandon Angliában 3

A 15 éves lány azt állította, hogy a tengerben erőszakolták meg, nem sokkal azután, hogy a labdája állítólagos támadója közelében landolt. A dorseti rendőrség jelentése szerint egy 18 éves fiatalt vettek őrizetbe nemrégiben West Midlands területén az incidens kapcsán, és nemi erőszak elkövetésével gyanúsítják.

A tavaly július 18-án, az Ócenárium közelében történt incidenst követően a fiatalt elfogása után óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

A támadó kapcsán még közvetlenül a támadás után azt mondták, hogy valószínűleg pakisztáni származású barna bőrű, maximum olyan 170 cm magas lehetett, vékony, de izmos testalkatú, rövid, sötét hátrafésült hajú személy volt. A rendőrség azonban egyelőre nem tett közzé hivatalos információt az elkövető kilétével kapcsolatosan.

A lány aznap délután a forgalmas Bournemouth Beachen labdázott a barátai társaságában. A jelentés szerint a támadó visszadobta a mellette landoló labdát a csoport egyik tagjának, majd ezt követően beszélgetni kezdett az áldozattal.

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a férfi eztán a mélyebb vízbe húzta a tinédzserkorú lányt és megerőszakolta. Az eset az Oceanariumtól nem messze történt egy vasárnapi napon valamikor 15 óra 30 perc körül.

Wayne Seymour nyomozófelügyelő, aki a nyomozást vezeti, azt mondta: “A nyomozás során végig támogattuk az áldozatot és családját, és most tájékoztattuk őket a legújabb fejleményekről is.”

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy az eset miatt sokan aggódhatnak, hogy valami hasonló újra megtörténhet, de hozzátették, hogy  minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő újra, és ha bárki bármi gyanúsat, vagy zavarót észlel, azonnal jelentse azt nekik.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után