Életveszélyben egy férfi, miután a rendőrök sokkolóval lőttek rá majd a Temzébe ugrott 1

Kritikus állapotban van egy férfi, aki azután ugrott be a Temze folyóba, hogy a rendőrök sokkolóval próbálták ártalmatlanná tenni, hogy őrizetbe vegyék.

Életveszélyben egy férfi, miután a rendőrök sokkolóval lőttek rá majd a Temzébe ugrott 3

A nyugat-londoni Chelsea Bridge Roadhoz riasztották a rendőrséget, miután bejelentések érkeztek arról, hogy egy férfi egy csavarhúzóval van felfegyverkezve és ordibál. A Fővárosi Rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol meg is találták a szóban forgó személyt a Chelsea Bridge-en.

Ezt követően eszkalálódtak a dolgok, és került sor a sokkoló használatára. A rendőrség elmondása szerint azonban ez „nem tette lehetővé a rendőrök számára, hogy biztonságosan őrizetbe vegyék a fickót”, és a feltehetően a negyvenes éveiben járó férfi ezt követően „beugrott” a folyóba.

A Royal National Lifeboat Institution (RNLI) kimentette őt, és azonnal kórházba szállították, ahol jelenleg kritikus állapotban van. A nyomozók felvették a kapcsolatot a férfi családjával. A Met Szakmai Szabványügyi Igazgatósága pedig vizsgálja az esetet.

Életveszélyben egy férfi, miután a rendőrök sokkolóval lőttek rá majd a Temzébe ugrott 4

Rory Wilkinson nyomozó főfelügyelő ezt reagálta a történtekre: „Sajnáljuk, ami ezzel a személlyel történt, aki rendkívül rossz állapotban van a kórházban. Embereink mindent megtesznek, hogy felvegyék a kapcsolatot a családjával.”

„Megértem, hogy mindig aggodalomra adnak okot az olyan jellegű incidensek, amelyekben az emberek a rendőrséggel érintkezve megsérülnek.”

“Minden a Met-nél dolgozó személy tudja és pontosan tisztában van azzal, hogy elszámoltatható a tetteiért, és teljes körű vizsgálatot indítottunk a történtek pontos kivizsgálására.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után