Egy magyar kamionsofőr életlét vesztette kedden este az A10-es úton Hoddesdonnál, Hertfordshire területén, amikor egy személyautóval karambolozott.

meghalt egy magyar sofőr Angliában

Információink szerint az A10-es úton Hoddesdonnál, a Langton Road hídnál mindkét oldalt lezárták kedd este egy közúti baleset miatt.

18:30 körül tettek bejelentést, hogy egy személyautó és egy kamion összeütközött. Egy szemtanú szerint a kamion az ütközést követően lángokba borult. Azonnal mentőhelikoptert hívtak a sérültekhez a helyszínre.

meghalt egy magyar sofőr Angliában

A magyar kamionsofőr a Sainsbury’s szupermarket áruját szállította épp, amikor egy kék, Opel Astra típusú személyautóval karambolozott.

Az ütközés során a kamion nekiütközött a felüljáró betonoszlopának, aminek következtében a 37 éves magyar sofőr a helyszínen életét vesztette. A hertfordshirei rendőrség elmondta, hogy a hídon, melynek a kamion nekiütközött, biztonsági ellenőrzést fognak végrehajtani, hogy nem sérült-e meg a szerkezete.

hoddesdon hunglia

Az A10 és az A414 közötti szakasz javítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva marad.

A személyautót vezető 29 éves helyi lakost a rendőrség halált okozó közúti közlekedés vádjával letartóztatta.

Részvétünk a kamionsofőr családjának, és kérünk mindenkit, aki hasznos információval rendelkezik az ügy kapcsán, jelezze!

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://m.bbc.co.uk/news/uk-england-beds-bucks-herts-31618369

Jakab Norbert