Egy rövid időre leáll a Ryanair teljes weboldala, érdemes még előtte "becsekkolni" 1
STANSTED, THE UNITED KINGDOM, 26.01.2016 – Passengers boarding on Ryanair flight.; Shutterstock ID 371091458

Ha a Ryanairrel repülsz a héten, gondjaid lesznek a becsekkolással, ma és holnap is és akár 45 fontot is kell fizetned érte. Hogy miért?

STANSTED, THE UNITED KINGDOM, 26.01.2016 - Passengers boarding on Ryanair flight.; Shutterstock ID 371091458

Mert a fapados légitársaság leállítja a honlapját  egy pár órára ma és holnap – vagyis azok, akik az elkövetkező 24 órában fognak repülni, nem tudják online megcsinálni a check in folyamatát. A leállás a tervek szerint ma este 6:30-kor kezdődik, és mind a weboldalt, mind az applikációt érinteni fogja.

Ez nem csak a csekkolásra vonatkozik egyébként, repülőjegyet sem lehet foglalni ezekben az órákban, sem semmilyen változást kieszközölni egészen holnap hajnali 2:30-ig. A légitársaság mindenkit értesített egyébként, aki ma és holnap utazik, smsben és emailben is. Azok, akik ennek ellenére sem csekkoltak be, sajnos számíthatnak rá, hogy ezt csak a reptéren tudják megtenni, 45 fontért.

„A weboldal és egyéb rendszerek frissítése 8 órán át fog tartani, ami alatt az online check-in funkció nem lesz elérhető, és repjegyet sem lehet foglalni, vagy változtatni bármin.” – mondta Robin Kiely a Ryanair munkatársa. Azt is hozzátette, hogy a szerdán és csütörtökön utazóknak március 21-én, kedden kellett volna a csekkolást megtenni. „Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, amit a frissítés okozott az érintetteknek.”    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után