Egy parkban erőszakolt meg egy tinédzser lányt két feltehetően kelet-európai férfi Közép-Angliában 1

Egy tizenéves fiatal lányt erőszakolt meg két feltehetően kelet-európai származású férfi egy Milton Keynes-i parkban közölte nemrégiben a helyi rendőrség.

Egy parkban erőszakolt meg egy tinédzser lányt két feltehetően kelet-európai férfi Közép-Angliában 3

A támadás valamikor szerda éjjel éjfél és hajnali 2 óra között történt, a rendőrség minden lehetséges szemtanú jelentkezését várja. Azt mondták, hogy az áldozatot az Eaglestone Park közelében, egy fás területen erőszakolták meg.

A tinédzser lány az incidens után most Speciálisan képzett szakemberek támogatják a történtek feldolgozásában. A lány támadóit két fehér férfiként írták le, akik az áldozat szerint valamilyen kelet-európai nyelven beszéltek egymással.

Az egyik 175 cm magas volt, közepes testalkatú és teljesen kopasz, sötétkék Umbro pulóvert és fekete mackónadrágot viselt. A másik férfi harmincas éveiben járhatott, fehér szakálla volt, zöld Nike kabátot viselt, és piros-fehér Lonsdale cipő volt rajta.

Kelly Glister nyomozó főfelügyelő azt mondta a történtek kapcsán: „Ez egy aggasztó esemény, és alapos vizsgálatot folytatunk az ügyben. Szakértőink azon dolgoznak, hogy támogassák az áldozatot a történteket követően.”

„Arra kérünk mindenkit, aki a környéken rendelkezik CCTV felvétellel vagy kamerás csengővel, hogy nézze meg a felvételét, és lépjen kapcsolatba velünk, ha bármi olyasmit talál, ami segítheti a nyomozás menetét.”

„Mindemellett, ha bárki bármilyen hasznos információval rendelkezik esetleg látott vagy hallott valamit, megkérjük, hogy jelentkezzen. Aki információval rendelkezik, hívja a 101-es telefonszámot, és hivatkozzon a 43220240527-es számra.”

“A nyilvánosság tagjai fokozott rendőri jelenlétet tapasztalhatnak majd a következő pár napban, amíg folytatjuk a nyomozást.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után