Egy nap alatt 14-szer hívták ki a rendőrséget Angliában a gyilkos bohócok miatt 1

Egy új őrület söpör végig Britannián, amelynek köszönhetően, eddig már 14-szer hívták ki a Thames Valley rendőrséget egy nap alatt. A rendőrség már ország szerte adott ki figyelmeztetést az új őrület lehetséges következményei miatt, amely az USA-ból származó új, gyilkos bohócnak való beöltözésből ered.

Clown-prank

Az új őrület „gyilkos bohóc” néven ismert, amely során az emberek ijesztő, hátborzongató bohócoknak öltöznek, hogy szándékosan megfélemlítsék az embereket. Az elmúlt hétvégén, 24 óra leforgása alatt, a Thames Valley-i Rendőrség 14 helyszínre ment ki, ahol azt jelentették, hogy bohócoknak beöltözött egyének rémisztgetik az embereket.

clown1

A rendőrség szerint, Thames Valley összes részéről kaptak bejelentéseket, beleértve Bracknell-t, Milton Keynest, Abingdont és Cheshamet.

Ezt követően, Britannia más részein is kezdetét vették a hasonló bejelentések. A Gloucestershire- rendőrség azt mondta, hogy hat bejelentést kapott bohóccal kapcsolatos esetekről. A South Wales-i rendőrség szintén számos hasonló hívást kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=p3vrb7ZHeT8

Andy Boyd főfelügyelő, a Thames Valley Rendőrségtől, a következőket mondta: „Nem akarunk senkit megakadályozni abban, hogy jól érezze magát, ugyanakkor, arra kérnénk ezeket az embereket, hogy gondoljanak a viselkedésük másokra vagy saját magukra gyakorolt hatására. Az, amit csinálnak, félelmet és szorongást okoz a másik embernél, megfélemlítőnek és fenyegetőnek érzékelhetik, amely közrendi bűncselekményekhez, letartóztatáshoz és bűnügyi jegyzőkönyvhöz is vezethet.”

255

A felügyelő elmondta, hogy ráadásul, a viselkedésük miatt többször bejelentést tesznek hozzájuk, amely felbolygatja a rendszerüket, és amelynek így hatása lehet más esetekkel kapcsolatos hívásokra is. Mivel sajnos, ezek a „csínytevések” nem csak Thames Valleyben jellemzőek, hanem elterjedtek máshol is, a rendőrség arra szólítja fel az embereket, hogy hagyják abba ezt a viselkedést.

A rendőrség elmondása szerint, eddig, senki sem sérült meg egyik eset alkalmával sem. Essexben, két iskolás lányt környékezett meg két bohócnak beöltözött egyén és azt kérdezték tőlük kedd reggel 9:20-kor, hogy nem akarnak-e elmenni egy szülinapi buliba.

Suffolkban, egy fiatal fiút üldözött néhány bohócnak öltözött személy a Beatty Road-on Sudbury-ben, csütörtök este 8 órakor — mondta a Suffolk-i rendőrség. A Northumbria-i rendőrség szintén közölte, hogy iskolásokat ijesztgettek bohócnak öltözött egyének, akik kiugrottak valahonnan és így rémísztgették a gyerekeket.

Blakelawban, egy 13 éves fiút letartóztattak, mert a járókelőket riogatta. Mialatt, a legtöbben sértetlenül megmenekültek a rémísztő incidensekből, a rendőrség arra figyelmeztet, hogy a bohócruha mögött akár potenciális támadók is lehetnek, tehát, nem árt az óvatosság.

A közösségi médiában is jelentették már, hogy láttak bohócnak öltözött egyéneket Londonban, Cheshire-ben, North Walesben, Dundeeben, Norwick-ben, Manchesterben, Newcastle-ben és Sheffieldben.   Forrás: standard

 [fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után