Egy ház nappalijába csapódott autóval egy fickó Angliában, Cambridgeshire területén, és ez még nem minden... (videó) 1

Kamera is rögzítette a félelmetes pillanatot, amikor egy autó nekihajtott egy cambridgeshire-i háznak, és a nappalijában kötött ki.

Egy ház nappalijába csapódott autóval egy fickó Angliában, Cambridgeshire területén, és ez még nem minden... (videó) 3

Michael Wilson közel 30 000 fontos kárt okozott, de ez még nem minden, ugyanis ezt követően elmenekült a helyszínről, és később még ezt megfejelte azzal, hogy azt állította, hogy ellopták az ezüst színű Audi A3-asát.

A CCTV felvételein látható, amint a jármű áttört a wisbechi Mount Pleasant Road-i ház elülső falát. Csodával határos módon az ingatlanban mindenki az emeleten tartózkodott a baleset pillanatában, így óriási szerencsére senki sem sérült meg.

A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók rövid időn belül kiderítettek, hogy a falból kiálló jármű, amiben a légzsákok is kinyíltak, Wilson nevén van.

Az is kiderült, hogy valamivel korábban a 34 éves férfi felhívta a rendőrséget, és közölte velük, hogy betörtek hozzá. Azt állította, hogy egy éjszakai italozás után arra ébredt, hogy tárva-nyitva van az Acacia Avenue-i háza bejárati ajtaja. Wilson a rendőrségnek azt mondta, hogy az Audit ellopták, egy órával, fülbevalókkal és kb. 200 font készpénzzel együtt.

Ám az igazságügyi szakértők felfedezték a DNS-ét a légzsákon, ami egyértelműen bizonyítja, hogy ő volt az, aki autójával a házba csapódott, és ezt követően elmenekült a helyszínről. A sofőr eleinte tagadta, hogy hamis nyilatkozatot tett volna annak elfedésére, hogy ittas volt, és ő állt a horror incidens mögött.

De most februárban Wilson végül bűnösnek vallotta magát veszélyes vezetés vádjában, illetve abban is, hogy meg akarta téveszteni a hatóságokat a károkozás kapcsán.

A nyomozást végző Pete Wise azt mondta: „Ez hihetetlenül ijesztő esemény volt a ház lakói számára. A CCTV rögzítette azt a riasztó és pusztító jelenetet, amikor Wilson az autójával a falon keresztül a nappaliba csapódik nagy sebességgel.”

„Még szerencse, hogy a két ember a házban akkor épp fent volt az emeletetn az ágyban. Ellenkező esetben a következmények sokkal súlyosabbak is lehettek volna. Nagyon komolyan vesszük az ilyen jellegű cselekedeteket.”

Wilsont pénteken ítélték el a Huntingdonterületén található bíróságon, ahol két év börtönbüntetésre ítélték, két évre felfüggesztve. Mindemellett arra kötelezték, hogy végezzen el 160 óra fizetetlen közmunkát, és fizessen ki 12 000 fontot az áldozatoknak, havi 500 fontos részletekben.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után