Egy fiatal srácot megkéseltek egy metrómegálló mellett Dél-Londonban, egy tinédzser lányt pedig fényes nappal erőszakoltak meg a város keleti felén.

brixton1

Verekedés, késelés… már a tizenévesek is ilyeneket csinálnak

A fiatal, feltehetően még csak tinédzser srácot szúrt sebekkel találták meg az Oval station nevű metrómegálló mellett, hétfő délután. A jelentések szerint a Brixton Road és a Camberwell New Road kereszteződésénél érte a támadás. A helyszínt a rendőrség estére le is zárta.

A rendőrség információja alapján a srácot az utcán szurkálták meg, ami feltehetően egy nem sokkal korábban kialakult verekedés folyománya lehetett, ami egy közeli gyorsbüfénél kezdődött. A szemtanúk szerint a verekedés kirobbanása után perceken belül több tucat fiatal iskolás sereglett a helyszínre.

„Vagy 40-50 gyerek lehetett ott, akik közül egy páran bizonyára láthatták, hogy ki szúrta le a srácot, aki a földön hevert. 2 mentőautó és vagy kilenc rendőrautó volt kint a helyszínen. A közlekedés bedugult, a környék maga volt a káosz.” – mesélte az egyik épp arra járó szemtanú.

A fiút kórházba szállították, az állapota nem életveszélyes. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy őket 17:36-kor riasztották, hogy támadás történt az Oval station-nél. A nyomozást megkezdték, az ügyben letartóztatás egyelőre nem történt.

Nemi erőszak fényes nappal Londonban

damienstreet

Egy bejelentés szerint egy szintén fiatal, tinédzser korú lányt Kelet-Londonban megerőszakoltak, ráadásul az egész nappal történt. A belvárosi rendőrség nyomozói már vizsgálják az esetet, ami a Damien Street-en történt, Whitechapel-nél, ami ráadásul nem is egy elhagyott környék, hanem London belvárosa. Az eset délután 3:30-kor történt február 26-án, pénteken.

Az elkövetőről annyit lehet tudni, hogy a személyleírás szerint egy ázsiai férfi, aki bajuszt visel és nagyjából 20 éves lehet. Piros Nike spaka volt rajta, fekete dzseki, kék farmer és fekete Nike Air Force  cipő. Az áldozatot megvizsgálták egy kórházban, és mentális segítséget is kap az átélt trauma után. Bárki, akinek információja van az esetről, az hívja a 0800 555 111-es számot.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára