Egy embert elütött, majd lakóházba csapódott egy kamion Angliában 1

Egy teherautó egy lakóházba ütközött Anglia északi részén, aminek következtében egy nő életét vesztette. Mint a rendőrségi jelentésből kiderült kiderült, a jármű lopott volt, és a rendőrség követte, amikor a baleset megtörtént.

Egy embert elütött, majd lakóházba csapódott egy kamion Angliában 3

Az incidens kapcsán összesen négy embert tartóztatott le a helyi rendőrség az ütközést követően. Az áldozat, mint kiderült egy az ötvenes éveiben járó nő volt, aki legnagyobb balszerencséjére épp csak gyanútlanul arra sétált.

A teherautó két parkoló autót is letarolt, mielőtt a lakóház oldalába csapódott volna Brierley területén, ami egy Barnsley-hoz közeli település Anglia északi felén. Az incidens pénteken történt a kora délutáni órákban, nem olyan sokkal kettő óra előtt.

Egy embert elütött, majd lakóházba csapódott egy kamion Angliában 4

A South Yorkshire Police később megerősítette, hogy a teherautót nem sokkal korábban lopták el, amit a tulajdonos be is jelentett a rendőrségnek.

„A jármű épp a Common Lane-en hajtott Grimethorpe felé, amikor egy rendőrtiszt az egyik járőrkocsiban észrevette, miközben a szembejövő sávban elhaladt mellette. A járőr azt követően megfordult, hogy kövesse a teherautót. A HGV ezután a Park View-n hajtott, ahol elcsapott egy gyalogost, aki egy az 50-es éveiben járó nő volt. A jármű ezt követően letarolt két parkoló autót, majd egy ház oldalába csapódott, és megállt.”

Egy embert elütött, majd lakóházba csapódott egy kamion Angliában 5

Az elhunyt nő családját azóta már értesítették a tragédiáról. Az incidens kapcsán elfogott négy személy pedig jelenleg is őrizetben van. Az ütközés következtében a sofőr csupán apró sérüléseket szenvedett.

A környéket a rendőrség ezt követően teljesen körbezárta. Az új építésű lakóház hátsó fala súlyosan megrongálódott, a falfelület fele teljesen leomlott, és ahogy az a képeken is látható, az egyik emeleti szoba padlózata is beszakadt, aminek következtében a rajta lévő ágy félig kilóg az épületen keletkezett hatalmas lyukon.

A szemtanúk elmondása alapján a lopot jármű túl gyorsan hajtott és az egyik kanyarnál a sofőr elszámolta magát.

A ház tulajdonosa finoman szólva is morcos lehet egy csöppet, ugyanis az épület alig fél éve lett kész. Szerencsére a baleset pillanatában a házban senki nem tartózkodott. A lakók nem sokkal az események után arra érkeztek haza, hogy a házuk oldalából egy kamion kandikál ki.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra    Forrás

Megosztás