Egy 15 éves lányt egy este alatt két egymástól független támadó is megerőszakolt Biringhamben egy állomástól nem messze, az egyiket ráadásul a lány segítségért intette le.

A birminghami hatóságok nagy erőkkel nyomoznak, miután egy lány elképesztő borzalmaknak esett áldozatul kedd este. Az áldozat a hírek szerint egy barátjával találkozott és indult el hazafelé a Witton vasútállomástól este 7 óra körül. Ekkor közelítette meg őket egy férfi, aki később egy elhagyatott környékre csalta a lányt, mikor már egyedül volt, majd ott megerőszakolta.

A támadás után a lány elmenekült a helyszínről, és megpróbált leinteni egy autót segítségért hajnal 2 körül. A rendőrség beszámolója szerint miután beszállt az autóba, a „segítője” is megerőszakolta. A lány ezután jutott haza, ahonnan egyből hívta a rendőrséget. A British Transport Police és a West Midlands Police most együttes erővel indított nyomozást azért, hogy megtalálják a lehetséges szemtanúkat és a tetteseket.

„Ennek a fiatal lánynak elképesztő borzalmakat kellett átélnie, most speciálisan képzett kollégáink igyekeznek lelkileg is támogatni a felépülésben. Nagyon fontos, hogy fel tudjuk térképezni, mi is történt pontosan kedd este, és hogy elkapjuk a támadókat.” – mondta a rendőrség szóvivője.

Az első erőszaktevő a lány leírása szerint egy húszas évei elején járó ázsiai férfi világos bőrrel és vékonyabb testalkattal, a támadás során szürke bemelegítőt viselt fekete edzőcipővel. A második támadó is ázsiai származású lehetett, szintén huszonéves, ő nagyobb darab, izmosabb testalkatú de szintén alacsony, szakállas férfi volt. Kék pulcsit és fekete farmert viselt.

„Bár a második erőszak hajnalban történt, így nem valószínű, hogy sokan jártak arra, szeretnénk beszélni bárkivel, aki esetleg mégis arrafelé járt abban az időben” – mondta a rendőrség szóvivője. „Ha látott bárki a vasútállomás környékén két lányt sétálni egy idősebbnek tűnő férfival, vagy gyanús járművet a Witton környékén hajnal 2 körül, kérjük, azonnal jelezze.”    Forrás Hirdetőknek: [email protected]