Egy egész családot holtan találtak Angliában a tengerparton 1

Az anyuka holttestét egy órával később fedezte fel a rendőrség, otthonukban, míg a két gyereket és a férfit Eastbourne mellett a tengerparton találták meg.

Egy egész családot holtan találtak Angliában a tengerparton 3

A parton megtalált három személy után nem sokkal később az édesanyára is rátalált a rendőrség 80 mérfölddel odébb, londoni otthonukban. A nő testén késszúrás okozta sebeket találtak.

A Scotland Yard gyilkossági ügyben indított nyomozást a negyvenes éveiben járó nő holttestének megtalálása után. Az anyukát a család otthonában találták meg hétfő este nemsokkal hat óra előtt, Twickenham területén a South Road-on.

Egy egész családot holtan találtak Angliában a tengerparton 4

A nyomozók először nem is tudták, hogy a család többi tagját is holtan találták, és először keresni kezdték az 57 éves férjet és két fiú gyermeküket, akik hét és tíz évesek voltak. Nemsokkal ezután a Sussex-i rendőrség vette fel a kapcsolatot a gyilkosságiakkal, akik közölték, hogy mind a három személyt megtalálták, de már egyikük sem volt életben. Őket a helyi hatóságok szintén hétfőn egy órával korábban, délután 5 körül találták meg Birling Gap-nél a tengerparton.

 

“Bár a hivatalos azonosítás még nem történt meg, a rendőrségnek meggyőződése, hogy a parton talált három személy az elhunyt hölgy közvetlen családja.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

Egy egész családot holtan találtak Angliában a tengerparton 5

Az ügy kapcsán letartóztatás nem történt, és a rendőrség nem nyomoz konkrét elkövető után a halálesetek kapcsán, ami akár arra is engedhet következtetni, hogy az elkövető az egyik felnőtt áldozat lehetett. Ez persze egyelőre csak feltételezés, a boncolás még hátra van és a helyszínelés még mindig tart.      Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

Megosztás