Egy anyát és lányát késelte halálra egy férfi Angliában: szabályos hajtóvadászat indult ellene 1

Halálra késeltek egy 49 éves anyukát és a 22 éves lányát a nyílt utcán Angliában, Solihull területén. Mindeközben Londonban pedig egy 57 éves nőt próbáltak meg késsel megölni.

Egy anyát és lányát késelte halálra egy férfi Angliában: szabályos hajtóvadászat indult ellene 3

A West Midlands rendőrség azt nyilatkozta, hogy a Solihull területén megtalált két holttest kapcsán gyilkossági ügyben indul nyomozás. Solihull egyébként Birmingham városa mellett található és a két megkéselt személy holttestét a Northdown Road-on találták meg nem sokkal éjfél után.

A helyi rendőrség egyik szóvivője, aki szintén segíti a nyomozás menetét azt nyilatkozta, hogy azonosítottak egy személyt, aki a tudomásuk szerint ismerte az áldozatokat, és őt jelenleg a rendőrség nagy erőkkel próbálja kézre keríteni. A hatóságok arra kértek mindenkit, hogy ha bármi hasznos infójuk van a kettős gyilkosság kapcsán, hívják a 999-et.

Egy anyát és lányát késelte halálra egy férfi Angliában: szabályos hajtóvadászat indult ellene 4

A környéket egy időre kordonokkal vették körül, míg a helyszínelés zajlik.

„Ami ma reggel történt, az igazán szörnyű és elszomorító. Részvétünket szeretnénk nyilvánítani az áldozatok családtagjainak ezekben a gondterhelt időkben. A nyomozás még egy nagyon korai szakaszában vagyunk, azonban úgy véljük, hogy az elkövető az áldozatok egyik ismerőse volt.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Caroline Corfield.

Mindeközben London keleti felén egy másik késelés is történt, aminek kapcsán egy személyt le is tartóztatott a rendőrség. Az elkövető egy 57 éves asszonyra támadt rá vasárnap este 8:30 körül a Parnell Road-on.

Egy anyát és lányát késelte halálra egy férfi Angliában: szabályos hajtóvadászat indult ellene 5

A hivatalos jelentések szerint a hölgy több szúrást is kapott, ám óriási szerencséjére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Alig pár nappal korábban, péntek este egy 60 éves asszonyt is megtámadtak méterekre csupán a mostani esettől. Szegény hölgy csak fish and chips-ért ment el a közeli kebaboshoz. A rendőrség szerint a két támadást ugyanaz a személy követhette el. Szerencsére a tettest, aki egy 36 éves férfi, hétfőn reggel elfogták Bow területén.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra     Forrás

Megosztás