Egy 7 éves kisfiú úgy döntött saját kezébe veszi a dolgot, miután azzal cikizték, úgy néz ki, mint Boris Johnson… Hát, nem volt valami jó ötlet :D 1

Egy kisfiú úgy döntött, hogy nem hagyja hogy tovább piszkálják a sérója miatt, miután azzal csúfolták, hogy úgy néz ki, mint „Boris Johnson utódja”.

Egy 7 éves kisfiú úgy döntött saját kezébe veszi a dolgot, miután azzal cikizték, úgy néz ki, mint Boris Johnson… Hát, nem volt valami jó ötlet :D 3

A 33 éves Karly Denton a kissrác anyukája teljesen kiakadt, amikor fia, George-Henry (7) úgy döntött, hogy titokban saját maga intézi el borzos, szőke fürtjeit, de sajnos a művelet nem sikerült tökéletesen, mert csak a felét sikerült levágnia “rendkívül tapasztalt fodrász testvére” segítségével.

Az eredményt a fiú anyja közzé is tette a Facebookon, amely gyorsan elterjedt a közösségi médiában, és több ezer másik szülőtől kapott kommenteket, akiknek a gyerekei hasonló módon próbálták megigazítani saját fürtjeiket.

George-Henry eredetileg azt tervezte, hogy hosszúra növeszti a haját, ami viszont azzal jár, hogy előtte hosszú hónapokig bénán néz ki, nem áll sehogy, és mindeközben az ő esetében még kísértetiesen hasonlít is a brit miniszterelnök kócos szőke fürtjeire.

A kissrác anyja a Manchester Evening News-nak így nyilatkozott: „Hónapok óta azt mondogattam, hogy úgy nézett ki, mint Boris. Amíg a haja még nem nőtt meg eléggé, teljesen összevissza állt. Folyton azt mondogattam neki, hogy úgy néz ki, mint Boris Johnson utódja. Mutattam neki fotókat is Borisról de azt mondta, hogy nem úgy néz ki, de mondtam neki, hogy de bizony ez a helyzet.”

Egyik nap Karly azt mondta a fiának, hogy a haja most már megérett egy kis igazításra, mert elég hosszú, hogy vágjanak belőle. Ezt követően ő még úgy döntött, hogy beül egy kád vízbe, mielőtt fiát elviszi a fodrászhoz.

A 7 éves fiúnak azonban más tervei voltak, mert türelmetlen volt és már nagyon elege volt, hogy folyton piszkálják a frizurája miatt. Hat éves testvérének, Franke-Jamiesnek nemes egyszerűséggel a kezébe nyomott egy ollót, és megkérte, hogy vágja le a haját, miközben ő összefogja.

Egy 7 éves kisfiú úgy döntött saját kezébe veszi a dolgot, miután azzal cikizték, úgy néz ki, mint Boris Johnson… Hát, nem volt valami jó ötlet :D 4

„Bejött és azt mondta, hogy nézd anya, az elejét már le is vágtuk… aztán odafordult  és megmutatta. Te jó isten, mit csináltál magaddal, mondtam neki. Alig tudtam abbahagyni a nevetést.” – mesélte a fiú anyukája.

„Aztán mondtam neki, hogy rengeteget vágtak le belőle, de nem igazán zavarta. Megkérdeztem tőle, hogy látta-e már hogy milyen lett. Azt mondta, hogy még nem, úgyhogy odavittem a tükör elé. Szegénykém akkor elkezdett sírni, mert álmában se gondolta volna, hogy az majd nem fog jól kinézni.”

Nos, egyszer majd csak visszanő… 😀 Végülis, mióta Boris Johnson miniszterelnök lett, ő is kísérletezik rövidebb frizurákkal, nagyjából hasonló sikerrel…    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után