Egész nap ingyen közlekedhetünk Londonban a következő 3 hétfőn, ha… 1

November utolsó, és december első két hétfőjén ingyen használhatjuk a tömegközlekedési eszközöket az egész fővárosban, és ehhez csak egy dolgot kell tennünk.

cot_oystercard_16.9-1600x900

A hét első napja mindig nehezen indul. A szokásosnál is nyűgösebbek vagyunk, hogy már megint dolgozni kell menni, és a metrón, meg a buszon nyomorogni. Ezen próbálna enyhíteni kicsit két cég, akiknek az összefogásából született az ötlet, melynek segítségével a következő három hétfőn, bármennyit tömegközlekedünk a városban, ingyen tehetjük majd, és ehhez egyetlen dologra kell csak odafigyelnünk.

Az ingyenes tömegközlekedés tehát Londonra vonatkozik, november 30., december 7., és december 14. napokra. Kiterjed a buszokra, metrókra, villamosokra, DLR-ra, Overground-ra, TfL Rail-re és a National Rail fővárosi járataira. Az utazásunkért fizetni fogunk, tehát a pénzt le fogja venni az automata a kapunál, viszont az összes pénzt, napi £27.90-ig vissza fogják utalni 28 napon belül. Ez az 1-es és 9-es zónák közt minden költségünket fedezi, sőt még kicsit többet is.

article-2552044-1B35DA8B00000578-367_964x557

Az adott napokon egészen pontosan hajnali 4:30-tól másnap hajnal 1-ig keletkezett londoni utazási költségeinket az említett összeghatárig vissza fogjuk kapni az utolsó penny-ig. Ez a korán kezdőknek és a későn végzőknek is hasznos lehet majd.

Mi kell ehhez

Először is szükséged lesz egy Apple Pay kompatibilis eszközre: Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus vagy ha van a karodon egy Apple Watch, akkor a telefont elő sem kell venned. Másodszor pedig Mastercard-dal kell fizetned, tehát a mastercard kártyád szinkronizálva kell legyen az Apple Pay szolgáltatással, magyarul az Apple Pay menüjében a Mastercard kártyát választod ki és azzal „csippantasz” a kapunál.

Ha nincs Mastercardod, sem pedig iPhone-od itt egy másik szuper módszer, hogyan spórolhatsz a londoni tömegközlekedésen, akár £300-ot is.

„Most, hogy az Apple Pay megérkezett, a Londonban közlekedőket bátorítani szeretnénk, hogy próbálják ki, és milyen más, jobb módja lehetne, mint hogy a Mastercard-ot használók, akik Appel Pay szolgáltatással fizetnek, ingyen utazhatnak egész nap ezen a három hétfői napon.” – nyilatkozta a Mastercard UK elnöke.    Forrás: http://www.alphr.com/

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után