Mother with her boy in baby carriage in the supermarket

Segélyeken élő, betegségeket terjesztő AIDS-es emigránsoknak neveztek egy magyar anyukát a gyermekével együtt egy London belvárosában lévő élelmiszerboltban.

Az anyuka kisfiával és párjával együtt él Londonban már öt éve, és rendesen megdolgoznak a pénzükért. A kint töltött idő alatt született a gyermekük is. Egészen idáig semmilyen negatív tapasztalatuk nem volt ilyen téren. Sosem érte őket atrocitás amiatt, hogy nem britek.

A felháborító eset egy London belvárosában lévő élelmiszerbolt pénztáránál történt. Dorottya kártyával próbált fizetni, de valamilyen technikai probléma folytán a bank elutasította a tranzakciót. A nő állítása szerint a kártya érvényes volt és kellett, hogy legyen rajta pénz. Újrapróbálta a PIN kódját, de nem sikerült a tranzakciót végrehajtani. Közben pedig türelmetlen emberek sora gyűlt fel mögötte.

Ekkor egy öltönyös angol férfi a következőket vágta Dorottya fejéhez:

“Biztos nem kapták meg a segélyt! Mert ezek az emigránsok mind segélyen élnek. Idejönnek, segélyt kérnek és közben betegséget terjesztenek. AIDS-esek! Ők is mind, meg a gyerekeik is…”

Ez csak olaj volt a tűzre, és egy a sorban álló idősebb nő is elkezdte gorombán szidni Dorottyát:

“Az emigránsok mind patkányok, beteg patkányok, haza kell őket zavarni a saját országukba, mert ez itt Anglia…”

Dorottya látta, hogy a gyermeke meg van ijedve a nagy kiabálás miatt, és már lefelé görbül a szája, és saját bevallása szerint őt is a sírás kerülgette az indokolatlan meghurcoltatás miatt. Szerencséjére az utolsó pillanatban eszébe jutott, hogy nála van a magyar bankkártyája is, így a fizetés problémája megoldódott.

„Az egész jelenet kb 10 percig tartott, és ezalatt senki, de senki nem szólalt meg a védelmünkben. Nem hívtak biztonsági őrt vagy rendőrt, semmi… kb 15 ember síri csöndben végighallgatta, hogy beteg emigráns patkányok vagyunk, es takarodjunk haza…” – mesélte Dorottya, aki máig nem érti, hogy miért nem kelt a segítségére senki.

Sajnos a britek sokszor vakon elhiszik, amit a pártok a kampánybeszédeik során hangoztatnak. Ilyen volt például az is, hogy az évente regisztrált több ezer új AIDS-es beteg 60% nem brit.

Felmerül a kérdés, hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Sokan csak beletörődnek, hogy soha nem fogja igazán befogadni őket a társadalom. Sokan előbb vagy utóbb megtörnek, és hazamennek. Vannak azonban olyanok is, akik megküzdenek a nehézségekkel és boldogan élik életüket Nagy-Britanniában. Egy azonban biztos! Ha egy állam lehetővé teszi más államok polgárainak, hogy az adott országban letelepedjenek, akkor ha ezek az emberek normálisan viselkednek, dolgoznak és másokat nem zavarva élik az életüket, akkor a törvénynek őket is ugyanolyan vasszigorral kellene védenie a hasonló atrocitások esetén…

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://angliaimagyarok.hir24.hu/angliai-magyarok/2015/05/08/magyar-anyat-alaztak-meg-londonban-az-emigransok-mind-aids-es-patkanyok/