„Döglött egér” volt az egyik angliai Lidl-ben vásárolt rizsben 1

Az egyik Lidl-ben vásárló úr nem hétköznapi különlegességet talált a Pilau rizsben, amikor kiborította a tányérjába, hogy megegye, ugyanis egy halott egeret fedezett fel az ételben.

„Döglött egér” volt az egyik angliai Lidl-ben vásárolt rizsben 3

Richard Leech épp a vacsoráját készült elfogyasztani a feleségével, amikor az undorító felfedezést tette néhány nappal ezelőtt. „Szinte még a szemei is látszanak. Fúj.” – írta az egyik kommentelő.

Mr. Leech kirakta twitterre a képet, ezzel az aláírással együtt, hogy: „Helló Lidl UK, szeretném, hogyha elmesélnétek, hogy vajon miként került ez az egér a rizsbe, amit tőletek vettem. Most az egész lakásban főtt egérszag van, miközben a feleségem folyamatosan hány.”

Az áruházlánc weboldala szerint a Mr. Leech által vásárolt termék, ami a Golden Sun Microwaveable Pilau Rice nevet viseli, mindössze 45p-be kerül egy csomaggal.

„Döglött egér” volt az egyik angliai Lidl-ben vásárolt rizsben 4

Az élelmiszeráruházlánc egyik alkalmazottja ezt válaszolta a sértett fél üzenetére: „Hogyha küld nekünk egy üzenetet az elérhetőségeivel, akkor megvizsgáljuk az esetet.”

A Lidl szóvivője azt nyilatkozta, hogy felvették a kapcsolatot a vásárlóval, hogy az ügyet részletesebben kivizsgálhassák.

Arról, hogy mi a pontos igazság, vagy az egér hogy kerülhetett a csomagba, egyelőre nincs részletesebb infó, de a Lidl egyik szóvivője később már azt állította, hogy a rizsben talált dolog nem is egy egér volt, hanem egy nagy adag penész, aminek egér formája volt a csomagolás miatt. Ezt a cég azzal indokolta, hogy valószínűleg a termék csomagolása megsérülhetett, és egy kicsi lyuk keletkezhetett rajta.

„Döglött egér” volt az egyik angliai Lidl-ben vásárolt rizsben 5

Hogy mi az igazság, mindenki ítélje meg a képek alapján… Az biztos, hogy a közösségi oldalakon rengeteg embert felháborított, és persze sokan voltak olyanok is, akik azonnal elkezdtek mindenféle poénokat gyártani az esetből.          Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás