Újabb bombafenyegetés a WizzAir egyik járatán: az utasoknak a vészcsúszdán kellett elhagyniuk a gépet 1

Ismét bombafenyegetés volt a Wizz Air egy Krakkóba tartó járatán a hétvége folyamán, ami miatt a gépet ki kellett üríteni. A fenyegetés később végül hamisnak bizonyult, ugyanis a repülőgép fedélzetén a hatóságok nem találtak semmiféle gyanús tárgyat.

Újabb bombafenyegetés a WizzAir egyik járatán: az utasoknak a vészcsúszdán kellett elhagyniuk a gépet 3

A közismert fapados légitársaság egyik Krakkóba tartó járatát érte bombafenyegetés méghozzá szombat este, ami miatt az utasoknak vészcsúszdán keresztül kellett elhagyniuk a gépet – számolt be róla az Airportal.hu.

A hírportál értesülése szerint a W6 5098 számú, HA-LZR, Airbus A321neo típusú repülőgép Tel-Avivból tartott a lengyelországi úti célja felé.

A vészkiürítéssel kapcsolatban a World Israel News portál azt írta, hogy arra azért volt szükség, mert egy névtelen bejelentő azt állította, hogy a fedélzeten valaki bombát helyezett el.

A WizzAir szerint a hatóságok a járat kiürítését követően alaposan átvizsgálták az egész repülőgépet de végül semmi gyanúsat nem találtak.

Az utasok közül viszont sokan arra panaszkodtak, hogy a vészkiürítés után vagy fél órán át a kifutópálya mellett kellett ácsorogniuk a sötétben, miközben az incidensről elmondásuk szerint semmiféle tájékoztatást nem kaptak.

Ahogy arról korábban már többek közt az Index is beszámolt, július 20-án is bombafenyegetés érte a Wizz Air Bariból Krakkóba tartó járatát. Az utasszállító repülőgépnek akkor kényszerleszállást kellett végrehajtania Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A hatóságok később megállapították, hogy a bombafenyegetés hamis volt.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után