Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 1

Egy csecsemő holttestére bukkantak a rendőrök a Constance Marten és Mark Gordon gyermekének eltűnése után indított nagyszabású rendőri akció nyomán.

Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 3

A sussexi rendőrség főhadiszállásán tartott sajtótájékoztatón Lewis Basford nyomozó felügyelő a következőket mondta: „Nagyon szomorú kötelességem ma délután tájékoztatni mindenkit arról, hogy a rendőrök, akik egy erdős területet kutattak át nem messze Constance és Mark Gordon letartóztatásának helyétől, egy csecsemő maradványait fedezték fel.”

„Még hátra van a boncolás. A helyszínelés folyamatban van, a munkálatok a helyszínen várhatóan még egy ideig folytatódni fognak. Ez egy olyan eredmény, amelyről jómagam és sok munkatársam, aki részt vett a keresésben, egyaránt azt reméltük, hogy nem fog bekövetkezni…”

Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 4

“Tisztában vagyok vele, hogy ez a hír milyen hatással lesz sok emberre, aki szorosan követi a dolgok alakulását, és biztosíthatom őket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy megállapítsuk, pontosan mi is történt.”

A rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy tartózkodjanak a találgatásoktól. A nyomozás akkor indult, amikor a pár január 5-én eltűnt, közvetlenül azután, hogy gyermekük megszületett egy autóban Boltonban. Az M61-es út szélén találták meg a járművüket elhagyatottan és lángba borulva.

Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 5

A párnak 54 napig sikerült elkerülnie a rendőrséget, mindenért készpénzben fizettek, és eltakarták az arcukat minden egyes alkalommal, amikor CCTV kamerák felvételein látszottak. A feltételezések szerint, heteken át egy sátorban laktak, a hideg téli időjárás közepette, és ezalatt az idő alatt Liverpoolban, Essexben, Dél-Londonban és East Sussexben is voltak, akik látni vélték őket.

A rendőrség egyre jobban aggódott, mivel úgy gondolták, hogy a gyermek a születése óta nem kapott orvosi ellátást. Martent és Gordont végül február 27-én Brightonban találták meg és fogták el a rendőrök, miután egy névtelen bejelentőtől érkezett egy füles.

Kisbabájuk nem volt velük, így azonnal letartóztatták őket a gyermek elhanyagolásának gyanúja miatt. Közvetlenül ezt követően körülbelül kétszáz rendőr sürgős keresést indított mintegy 90 négyzetmérföldes területen, hogy megpróbálják megtalálni a gyermeket.

Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 6

A fővárosi és sussexi rendőrség helikoptereket, kereső kutyákat, hőkamerákat és drónokat is bevetett, és egész éjjel nagy erőkkel fáradozott a baba megtalálásán.

Csecsemő maradványait találták meg az eltűnt újszülött után kutatva Angliában 7

Másnap a szülőket megvádolták súlyos gondatlanságból elkövetett emberöléssel is. A rendőrség nemrégiben arra figyelmeztetett, hogy szerintük a gyermek „súlyos sérüléseket szenvedhetett el”.

Marten a királyi családdal is kapcsolatban lévő arisztokrata családból származik. Apja, Napier Marten kedden óriási megkönnyebbülését fejezte ki amiatt, hogy megtalálták a párt, de azt mondta, továbbra is nagyon aggasztja, hogy a baba eltűnt. Sajnos most úgy tűnik, bekövetkezett, amitől mindenki tartott…     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után