„Csak úgy repült a pofon” a londoni reptéren, amikor közölték az utassal, hogy lekéste a gépet 1

Videóra vették azt az idegbeteg utast, aki hirtelen dühkitörésében izomból fejbe verte a repülőjárat kapujánál álló hölgy alkalmazottat, amikor közölték vele, hogy lekéste a járatát.

stanstedincident1301a

Mindannyiunkkal megesik, hogy elkésünk valahonnan, de aki már késett le repülőt, az tudja, hogy mennyire idegesítő tud lenni, persze ettől függetlenül azért a legtöbben meg tudják őrizni a hidegvérüket, legalábbis a póker arcot magunkra tudjuk ölteni. Vannak azonban olyanok is, akiknek ez olyannyira nem megy, hogy amikor felmegy a pumpa, szinte azonnal tettlegességig fajul a dolog.

Így történt ez ebben az esetben is, csak pechére, a vétséget elkövető nőt levideózták. Most mindenki, aki volt már hasonló szituban, de nem húzott be annak, aki közölte a rossz hírt, átélheti, mi lett volna ha…. És ugyanakkor remélhetőleg mindenki rá is jön egyúttal, hogy ez nem egy követendő példa.

A nő a videón a szemtanúk elmondása alapján akkor kapott dührohamot, amikor közölték vele a Stansted-i reptéren, hogy a járatát lekéste, és a 43-as számú kapu már zárva van. A videón, amelyet egy másik járat utasa készített, jól látszik, ahogy haragjában a nő lesújt a telefonáló alkalmazott hölgyeményre. Ezt követően a biztonságiak és egy másik utas azonnal közbe avatkoznak.

https://www.youtube.com/watch?v=FmUyJTeux0k

A rendőrség később megerősítette, hogy a nőt eltávolították a reptérről, és figyelmeztetésben részesítették. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a hétfői nap során történt az eset. Kaptak egy bejelentést, hogy az egyik utas megtámadta az egyik alkalmazottat. A nő nemcsak, hogy nem repülhetett, de a reptérről is eltávolították a viselkedése miatt.               Forrás: Standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után