Centiken múlt az élete egy hihetetlenül szerencsés biciklisnek Londonban 1

Egy gyanútlanul biciklizgető illetőnek óriási szerencséje volt, amikor egy kidőlő fa tizedmásodpercekkel azután zuhant ki az úttestre, hogy elhaladt alatta.

Centiken múlt az élete egy hihetetlenül szerencsés biciklisnek Londonban 3

Az igen ijesztő jelenettől sokaknak a hideg futkoshat a hátán. Az éppen akkor kivágott fa centikkel kerüli csak el a kerékpárost. Az esetről videofelvétel is készült, amit egy picit lejjebb, mindenki meg is tekinthet.

Minden valószínűség szerint az életébe került volna, ha egy picit lassabban ér oda. Az ilyen esetek azok, amik után átgondolod az életed.

Centiken múlt az élete egy hihetetlenül szerencsés biciklisnek Londonban 4

A fát, ahogy az a felvételen is látszik, az épp ott dolgozó egyik munkás pont akkor vágja ki egy motoros fűrésszel, amikor a biciklis az utcán közeledik.

Szegény kerékpárosnak ideje sincs reagálni mert ő is csak az utolsó pillanatban veszi észre a felé zuhanó hatalmas fatörzset.

Feltehetően azonban a fa kivágása sem úgy sikerült, ahogy az tervezve volt, ugyanis valószínűleg  nem az út közepére kellett volna, hogy kidőljön. Az eset egyébként London északi felén történt, Chalk Farm területén az egyik kisutcában.

A videón az is látszik, hogy amikor a biciklis észreveszi a fát, megpróbál reflexszerűen lehajolni, ám ez nem sokat változtatott volna a dolgokon, ha a hatalmas fatörzs telibe találja. A videó futótűzként terjed a neten, és rengeteg kommentet is kap.

Ami érthetetlen, hogy az útszakasz miért nem volt kordonnal elkerítve, ha ilyen munkálatok folytak, amit viszont sokan javasoltak az egyelőre ismeretlen, de szerencsés személynek, hogy vegyen egy lottószelvényt…              Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás