Buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy busz Angliában: 1 ember meghalt 2-en megsérültek 1

Egy 50 év körüli nő meghalt, két másik személy pedig megsérült, miután elütötte őket egy emeletes busz Manchester városában.

Buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy busz Angliában: 1 ember meghalt 2-en megsérültek 3

A csoport a városközpont Piccadilly negyedében lévő egyik buszmegállójában tartózkodott, amikor vasárnap este a tragédia megtörtént. Egy szintén 50 év körüli nő is súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében, őt most kórházban ápolják.

Egy 60 év körüli férfit is el kellett látniuk a baleset után a helyszínre kiérkező mentőknek, de az elbeszélések alapján az ő sérülései nem voltak olyan súlyosak.

Egy szemtanú a következőket nyilatkozta a Manchester Evening Newsnak: „Éppen most láttam, ahogy egy busz hirtelen felugratott a járdára, és a buszmegállóba csapódott.”

„Emberek százai voltak a baleset helyszínén és rengetegen próbáltak segíteni a bajba jutottaknak. A rendőrség is perceken belül itt volt. A buszsofőr a helyszínen maradt, hogy segítsen a rendőröknek a nyomozás megkezdésekor.”

Buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy busz Angliában: 1 ember meghalt 2-en megsérültek 4

A Manchester Stagecoach is megerősítette, hogy az egyik járműve érintett egy „súlyos incidensben”.

A cég szóvivője azt mondta: „Együtt érzünk az incidensben érintettekkel és családjaikkal. A biztonság abszolút prioritásunk, és ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük a rendőrséget a körülmények kivizsgálásában.”

Az Oldham Street és a Lever Street között ma reggel 6 óráig le volt zárva az út, a Travelodge melletti buszmegálló pedig egy ideig még zárva marad.

A rendőrök arra kérnek mindenkit, aki rendelkezik az ütközésről vagy az azt megelőző pillanatokról bármilyen képpel vagy videofelvétellel, hogy haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal és segítsenek annak kiderítésében, hogy mi is vezetett ehhez a szörnyű balesethez.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után