Előkerült Károly herceg és Kamilla titkos szerelemgyereke – felborul az öröklési sorrend? Simon Dorante-Day azon van, hogy bebizonyítsa, ő Károly herceg és Kamilla Parker-Bowles titkos szerelemgyereke. Amennyiben ezt bizonyítékokkal tudja alátámasztani, az azt jelenti, hogy ő lesz a második számú brit trónörökös.

royal-family-portrait-590vl025411

„Tudom, hogy mindez hihetetlennek tűnik, de minden, amit mondok, leellenőrizhető… Én pusztán egy férfi vagyok, aki a biológiai szüleit keresi, és minden út Kamillához és Károlyhoz vezetett.” — mondta múlt héten a New Idea-nak adott interjújában. Simon meg van győződve arról, hogy Kamilla 1965-ben teherbe esett Károlytól, amit titokban kellett tartania. Ez magyarázatot ad arra, hogy miért tűnt el a nyilvánosság elől abban az időben.

Simon története 1966. április 5-én kezdődött, amikor megszületett az Egyesült Királyságbeli Gosportban (Portsmouth). Egy helyi pár, Karen és David Day fogadta örökbe 18 hónapos korában. Az örökbefogadó nagyszülei, Winifred és Ernest Day az egyik királyi háztartásban dolgoztak.

charles_inline_1bemq6g-1bemq6t

A ma már 50 éves ausztrál férfi elárulta egyik interjújában, hogy a nagymamája a halálos ágyán vallotta be, hogy ő Kamilla és Károly gyereke. Simon szerint, az örökbefogadó családja azért titkolta el az igazságot, mert elmondásuk szerint, csak meg akarták őt védeni. Mivel ha kiderül az igazság, az árthat neki.

Állítólag, a csendben eltöltött napok miatt bőséges jutalomban részesültek. Simon születését követően, az örökbefogadó szülők egy szép kis összeget kaptak. Többet, mit amennyit az alacsony keresetükből összekuporgathattak volna.

Simon elmesélte, hogy az örökbefogadó nagyapja, Ernest Day a szolgálatáért birodalmi szolgálati éremben (Imperial Service Medal) részesült a királynőtől, amelyről úgy véli, hogy ez további bizonyítéka annak, hogy a királyi család elfedte az igazi szüleinek a kilétét. Ebben a kitűntetésben, azok a köztisztviselők részesülnek, akik legalább 25 éves szolgálatot teljesítenek. Simon nagyapja pedig egy volt a kiválasztottak közül.

A kérdéseire való válaszok felkutatása közben, számos magas rangú hivatalnoknak írt Ausztráliában és az Egesült Királyságban, köztük Károly hercegnek is, arra kérve őt, hogy egyezzen bele egy DNS-tesztbe. Azonban, figyelemre sem méltatták őt.

Sok kérdés merülhet fel bennünk az esettel kapcsolatban. Például, megkérdezhetnénk, hogy az ausztrál férfi miért nem akkor állt elő ezzel a hírrel, amikor Kamilla és Károly 2007-ben összeházasodtak? Az elvált trónörökös, aki feleségül vett egy szintén elvált nőt, aki évekig a szeretője volt, hatalmas botrányt okozott abban az időben. Azonban, mindez nem befolyásolja azt a tényt, hogy, Károly lesz a következő törvényes uralkodó az édesanyja után.

Szintén megkérdezhetnénk, hogy Kamilla nem szeretné-e, hogy az ő fia legyen a következő trónörökös a sorban? Ha igen, akkor miért nem lépett elő ő a hírrel, amikor Vilmos eljegyezte Katalint, vagy amikor összeházasodtak? Hiszen, állítólag, Kamilla nem igazán kedveli Katalint.

Állítólag — legalább is, az állítása szerint —, Simonnak nincs szándékában követelni a trónt, sőt, még pénzt sem kér. Semmit sem akar. Csak találkozni szeretne az igazi szüleivel.    Forrás: www.royal-fans.com , www.celebdirtylaundry.com

Ugrás a HuNglia főoldalára