Egy bevásárlókocsit toló nő egy földalatti csatornába zuhant egy kávézó előtt London északnyugati részén.

pavement1

A balesetet szenvedő nő épp a North End Road-on sétált, Fulham-ben, amikor egy négy méter mély lyukba esett a Marrakech Express kávézó előtt.

A szemközti oldalon lévő árusok elmondása szerint a nőnek nem esett komoly baja, és a kávézó alkalmazottai azonnal a segítségére siettek. Nem sokkal később a kávézóban látták ücsörögni egy csésze kávé társaságában. A mentőket 8:45 körül hívták ki a helyszínre, akik a nőt a biztonság kedvéért kórházba szállították.

pavement2

A legrosszabb az egészben, hogy a járda nem a nő alatt szakadt be, hanem nem olyan sokkal korábban, és a kávézó alkalmazottai székekkel és asztalokkal körbe is rakták, hogy ne menjenek oda az emberek, de a hölgy figyelmetlen volt és belezuhant.

A szemtanúk szerint ráadásul nem is a hölgy volt az első, aki eltűnt a gödör alján, mert percekkel korábban egy férfi is az utca közepén tátongó lyukba esett. A szomszédos Fish and Chips üzlet tulajdonosa, hogy ő sietett a férfi gyalogos segítségére, aki alatt ténylegesen beszakadt a járda, és miután kiszabadították a gödörből, megkérdezték, hogy akar-e kórházi ellátást, de nem látta szükségét.

cafe

„Éppen azután értem ide, hogy az eset történt. A járda már azelőtt beszakadt, hogy a nő odaért, egyszerűen csak fittyet hányt a kirakott akadályokra, amiket a lyuk köré raktak a kávézó alkalmazottai.” – mesélte az egyik ott dolgozó.

A rendőrséget a tűzoltókat és egy mentőt is a helyszínre küldtek nem sokkal fél 9 után, szerencsére a két lyukba esett személy is jól van, és remélhetőleg a ritka és veszélyes úthibát mihamarabb betömik.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/pavement-sinkhole-swallows-up-mother-and-baby-in-pram-outside-west-london-caf-10197864.html