Barátnőjét futtatta és kényszerítette prostitúcióra Angliában egy fiatal magyar nő 1

Nemrégiben hozták nyilvánosságra, hogy vádemelés történt egy magyar nő ellen, aki prostitúcióra kényszerítette az egyik ismerősét Angliában. Az elbeszélések szerint közös munkára invitálta a kiszolgáltatott helyzetben levő sértettet, akinek épp nem volt hol laknia.

Barátnőjét futtatta és kényszerítette prostitúcióra Angliában egy fiatal magyar nő 3

A vádemelést a 25 éves nő ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ügyészség tette meg, miután kiderült, hogy egy ismerősét prostituáltként futtatta a szigetország területén. Az is kiderült, hogy a sértett már eleve prostituáltként dolgozott Miskolc türelmi zónájában, azonban 2020 februárjának végén összeveszett akkori élettársával, és ezt követően egy időre a vádlotthoz költözött.

Volt párja többször is kereste a sértettet, de a vádlott minden alkalommal tagadta, hogy nála húzta volna meg magát. A sértettnek pedig azt mondta, hogy volt élettársa már nem érdeklődik iránta, és ne menjen haza mert nincs értelme.

A 25 éves fiatal hölgy kihasználta ismerőse kilátástalan helyzetét és rávette a sértettet, hogy menjenek ki együtt Angliába, ahol együtt dolgozhatnak prostituáltként. A két nő ezt követően megállapodott abban is, hogy a legősibb szakmával megkeresett pénzen fele-fele arányban osztoznak, a sértettnek pedig csak a repülőjegy árát kell visszatérítenie.

A vádlott ezek után Londonban egy hotelszobában szállásolta el a sértettet, ahová állítólag bezárta, és négy napon keresztül délelőtt 10 órától hajnal 3 óráig kellett vendégeket fogadnia. Az elbeszélések alapján ez naponta 6-7 ügyfelet jelentett, akiktől a vádlott előre elvette a szolgáltatás fejében járó összeget.

A sértett nőt eközben továbbra is folyamatosan kereste élettársa, aki állítólag azt mondta a vádlottnak, hogy feljelentést készül tenni ellene. Ennek következtében a lányok végül hazatértek, viszont, mint kiderült, a sértett által megkeresett és neki járó több mint 700 ezer forintot a vádlott nem fizette ki, hanem úgy döntött, inkább saját céljaira fordítja.

A főügyészség most a büntetett előéletű 25 éves nő ellen emberkereskedelem miatt emelt vádat és pénzbüntetést és közügyektől való eltiltást, fegyházbüntetést, és mindezeken felül vagyonelkobzást indítványozva.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után