Az utcáról kocsival raboltak el és erőszakoltak meg egy iskolás lányt Angliában 1

A szerdai nap folyamán Oxfordban két férfi elrabolt egy iskolába igyekvő fiatal lányt, akit súlyosan megerőszakoltak, majd sorsára hagyták.

_91442050_mediaitem91442049

Az iskolai egyenruhát viselő lányt az oxfordi Marston Ferry Road és Banbury Road közelében rabolták el szerda reggel 8:25-kor. A két fehér bőrű férfi egy ezüst színű autóba rángatta be és  vitte el az áldozatot, akit aztán több mint három óra elteltével találtak meg egy mérfölddel messzebb, ahol ajtókon kopogtatott be segítséget kérve.

A rendőrség arra figyelmeztette az iskolásokat, hogy járjanak csoportosan.

Christian Bunt felügyelő a Thames Valley Rendőrségtől a következőket mondta az esettel kapcsolatban: „Arra kérném a szülőket, hogy gondoljanak a gyerekeik biztonságára, és ha éppen iskolába mennek, bizonyosodjanak meg arról, hogy csoportosan teszik azt. Arra is megkérnénk az embereket, hogy legyenek éberek és jelentsenek mindent, ami gyanús.”

marston-ferry-road

A lányt dél körül találták meg a rendőrtisztek a Cavendish Drive-on, miután ajtókon kopogtatott be a környéken, segítségért esedezve. A legszörnyűbb az, hogy ilyen esetekben gyakran előfordul, hogy sokan látják is az esetet, de egyszerűen nem eseik le nekik, hogy mi történik.

A nyomozást vezető Simon Steel helyettes főnyomozó a következőket mondta: „Nagyra értékelném a közösség segítségét ebben a nagyon komoly esetben. Ez egy olyan környéken történt, amely abban az időpontban nagyon forgalmas szokott lenni. Arra kérek mindenkit, aki a környéken volt, hogy hívja azonnal a rendőrséget. Lehetséges, hogy aki ott volt, látta az esetet csak nem realizálta a helyzet súlyosságát.”

_91421889_de27

A rendőrség közölte, hogy járőröket helyeznek ki a környékre, hogy biztosítsák a területet és megóvják a gyerekeket az ehhez hasonló szörnyűségektől. A nyomozás ideje alatt feltűnően meg fog növekedni a rendőri jelenlét.

Az áldozattal jelenleg speciálisan kiképzett szakemberek foglalkoznak. Bárki, aki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba a Thames Valley Rendőrséggel a 101-es számon, bemondva a következőt: 1631 28/09/2016.    Forrás: standard

[feather_share]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után