Az utcán lőttek agyon egy férfit London egyik magyarok által sűrűn lakott környékén 1

Egy férfit agyonlőttek egy buszmegállóban, míg másik kettőt pedig megsebesítettek egy lövöldözés során Wood Green főutcáján. A környék London magyarok által sűrűn lakott környékeinek egyike.

Az utcán lőttek agyon egy férfit London egyik magyarok által sűrűn lakott környékén 3

A rendőrséget kedden este 22:30 körül értesítették arról, hogy egy 20 év körüli férfit lelőttek, méghozzá egy elég forgalmas környéken a Green Lanes -en, a West Green Road -al való kereszteződés közelében. A rendőrök a londoni mentőszolgálattal és a londoni légi mentőkkel együtt érkeztek a helyszínre röviddel a riasztást követően.

A helyszínre érkezve azonnal megkezdték a sérült férfi újraélesztését, de sajnos a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy még a helyszínen életét vesztette, és este 10:56-kor halottnak nyilvánították.

Az utcán lőttek agyon egy férfit London egyik magyarok által sűrűn lakott környékén 4

Alig pár perccel később a rendőrséget egy észak-londoni kórházhoz hívták, miután egy 24 éves férfi nem életveszélyes, lőfegyvertől származó sérülésekkel a saját lábán ment be oda, hogy lássák el. Edmontonban saját otthonában azonosították a harmadik sérültet, egy 20 év körüli férfit, akiről úgy tudni, hogy akkor sérült meg miközben elhalad a lövöldözés mellett. Szerencsére őt sem életveszélyes sérülésekkel, de őt is kórházba szállították.

Az utcán lőttek agyon egy férfit London egyik magyarok által sűrűn lakott környékén 5

A rendőrség már felvette a kapcsolatot az áldozat hozzátartozóival, de a hivatalos azonosítás még nem történt meg, az áldozat személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A holttest boncolására még nem került sor. A rendőrség az incidens kapcsán nyomozást indított, de egyelőre letartóztatás az ügyben még nem történt. A gyilkosság alig két órával azután történt, hogy egy harmincas éveiben járó férfit agyonszúrtak egy utcai verekedés során az Isle of Dogs területén.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után