Dél-London egyik forgalmas utcáját rendőrautók sora zárta le a forgalom elől, miután négy ember is a járdán rogyott össze váratlanul, fényes nappal.

kingston1

A londoni rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy őket szerda délután 15 óra magasságában riasztották, miután több bejelentés is érkezett, mely szerint négy ember is összeesett az utcán, ismeretlen okból. Az eset az Adam’s Walk-on történt, Kingston városnegyed centrumában, a főutca mellett.

A férfiak a rendőrség szerint félő, hogy valamiféle új, „kétes” helyről származó, drogot adtak be maguknak. A mentők is hamar kiértek a helyszínre, és a négy illetőből hármat kórházba is kellett szállítaniuk.

kingston2

Nézz szét a HuNglia oldalán, mert megújultunk és sok érdekes infót, cikket, állást, szobát, és még ajándék kuponokat is találsz!

„Egy ismeretlen betelefonáló hívott bennünket, hogy négy férfi hever az utcán. Minden bizonnyal valamiféle rossz minőségű drogot vettek be mindannyian, amitől az utcán ott helyben rosszul lettek, és összeestek. ” – mesélte a rendőrség szóvivője.

Az Eden Street-et szinte teljesen elbarikádozta a helyszínre érkező rengeteg járőr kocsi és mentőautó, de néhány órára rá az utcát újra megnyitották a forgalom számára.

„Rengeteg rendőr és mentős volt a helyszínen. Láttam, ahogy az egyik férfit a mentőbe teszik. Még vagy 25 percig a helyszínen ápolták, majd hirtelen a mentőautó nagy sebességgel elhajtott.” – mesélte a 49 éves David Stewart, aki közelről nézte végig az egészet.

A négy személyből 3-at szállítottak el, kettőt a Kingston, egyet pedig a St Georges kórházba. Az elbeszélések alapján az egyik személy szemmel láthatólag jóval súlyosabb állapotban volt a társainál, bár a feltételezhetően drog okozta belső károsodás mértéke a helyszínen nem volt egyértelműen megállapítható. Mindannyian a 30-as éveikben lévő személyek voltak.

Az utóbbi időben mindenki terrortámadástól fél, meg járványoktól, meg zombi apokalipszistől, meg ki tudja még mitől. Ennek tükrében igen ijesztő lehet egy forgalmas városban négy embert kiterülve találni az utcán. Nem jó dolog az sem, ha elvicceljük a dolgot, de túl komolyan venni sem jó, hogy sokan már az utcára sem mernek kimenni, mert félnek, hogy melyik sarkon éri őket valamilyen támadás, robbantás és egyéb.

Szerintetek vajon egy átlag angliai magyar szemével nézve a dolgot, hogyan érdemes feldolgozni ezt a fajta vélt, vagy valós nyomást a hétköznapi életben Nagy-Britanniában….    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a főoldalra – még több hír, és sok más hasznos dolog