Az év eddigi legmelegebb napja jön Londonban és Anglia déli felén 1

A brit főváros és környéke végre idén is igazi nyári időre számíthat, ugyanis a következő héten végre szuper idő, és meleg jön a sok eső helyett. 

Az év eddigi legmelegebb napja jön Londonban és Anglia déli felén 3

A brit meteorológiai intézet legfrissebb előrejelzései szerint örülhetünk, ugyanis vasárnaptól kezdődően rohamosan melegszik az idő, és az egész hét folyamán napsütésre és 20C fölötti hőmérsékletre lehet majd számítani. Ez az utóbbi pár nap viharos, szeles időjárása után kész felüdülés lesz mindenkinek.

Londonban és úgy általában Dél-Anglia legnagyobb részén hét közben szinte végig 20 fok fölött marad a hőmérő higanyszála. Londonban emelkedik majd a legmagasabbra a hőmérséklet a hét folyamán. A fővárosban a hét közepére 25C lesz majd a napon belüli csúcshőmérséklet.

Az év eddigi legmelegebb napja jön Londonban és Anglia déli felén 4

Greg Dewhurst, meteorológus a következőket mondta: “Nagy változások várhatók a héten, főleg az elmúlt pár napos csapadékos időhöz képest. Az idő vasárnaptól kezd rohamosan javulni, ahogy dél felől a magasabb légnyomású légtömegek megéreznek. Száraz, napos idő lesz, főleg a délutáni, esti órákban. Kellemes, 20C fölötti hőmérséklet várható”

“A jó idő egészen hétvégéig meg is marad majd, néhol időnként kisebb felhőátvonulásokkal. A déli szél meleg levegőt pumpál majd a térségbe Franciaország irányából. Londonban a hőmérséklet a hét során eléri majd a 25C-ot is.”

Keddtől csütörtökig a hőmérséklet nap közben olyan 23C-ig emelkedik majd, és péntekre jósolják a legmelegebb időt a fővárosban és környékén.

A felhősebb idő majd a hétvége környékére tér majd vissza a térségbe, de remélhetőleg hideg, esős idővel már csak ősszel kell majd legközelebb szembenéznünk.    Forrás    Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után