Az emeletről zuhant egy másik emberre egy vásárló London hatalmas bevásárlóközpontjában 1

Igen ritka esetnek lehetett tanúja egy csomó vásárló a Westfield nevű bevásárlóközpontban, amikor egy nő összetörte magát, miután egy férfi valamelyik emeletről pont rázuhant.

Az emeletről zuhant egy másik emberre egy vásárló London hatalmas bevásárlóközpontjában 3

Videofelvételek is keringenek az incidensről az interneten, amiken jól látszik a földön heverő két személy, akiket vásárlók, biztonságiak és mentősök próbálnak ellátni. A csúnya baleset a szerdai napon történt Londonban, a Stratford területén levő „shopping centerben”.

Az emeletről zuhant egy másik emberre egy vásárló London hatalmas bevásárlóközpontjában 4

A szemtanúk elmondása alapján a baleset valamikor délután négy óra magasságában történhetett, amikor is a férfi a magasból a nőre zuhant.

Hogy pontosan honnan eshetett ki azt egyelőre még nem lehet tudni, mert egy mozgólépcső is pont a baleset helyszíne mellett található, de a kamerafelvételekről feltehetően az is ki fog derülni rövidesen. Az sem tiszta továbbá, hogy az illető esett, vagy ugrott.

https://www.youtube.com/watch?v=iY-ywsmt8P0

A földszinten röviddel az incidens után a két sérült köré paravánt állítottak, hogy ne bámészkodjon annyi ember.

A Scotland Yard egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy mind a két személyt kórházba kellett szállítani. Annyit lehet még tudni, hogy a nőnek nincsenek életveszélyes sérülései, azonban a férfi állapotáról röviddel az elszállításuk után még ennyit sem lehetett kideríteni.

Az emeletről zuhant egy másik emberre egy vásárló London hatalmas bevásárlóközpontjában 5

Az egyik szemtanú, aki név nélkül akart nyilatkozni, azt mondta, hogy a férfi pont az étkező részleg mellett zuhant rá a nőre, ami talán az egész épület legforgalmasabb területe. A megkérdezett mentősök elmondták, hogy két mentőautót küldtek a helyszínre, amikor beérkezett a segélyhívás, és hogy mind a két személy kórházi ellátásra szorul, azonban többet egyelőre ők sem tudtak mondani.                 Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás