Az angol Királynő teljesen váratlanul betoppant a helyi ABC-be 1

Az összes alkalmazottnak leesett az álla, amikor csütörtök délután a Királynő egyszer csak megjelent az ajtóban az egyik Waitrose áruházban, ráadásul a királyi család egyes tagjai is vele voltak.

ad_224099677

Az üzletben tett látogatása alatt meglepően sokat időzött a sajtoknál, amiről még fotó is készült. Őfelsége sokáig válogatott a tejtermékek közt, de hát megteheti, és nem is sietett sehova. Neki is ugyanaz a mókás bizonytalan tekintet ült ki az arcára, mint amikor mi nem tudjuk eldönteni, hogy melyik terméket válasszuk. Közben Fülöp herceget elküldte a kávézó részleghez.

ad_224108976-e1477577720693

Íme a pillanat, amikor talpig kék öltözetben, elegánsan mint mindig, bevonul és megkezdi a „szemlét”.

ad_224105079

Lehet, hogy ő is hallotta, hogy megszűnik az ingyen kávé a Waitrose áruházaiban, és még gyorsan beugrott, hogy kipróbálja, mielőtt megszűnik ez a lehetőség. De az is lehet, hogy Fülöp herceg éhezett meg egy süteményre, ő pedig bekísérte.

Annyi kiderült, hogy a Waitrose, ahová a királynő és díszes társasága betértek, Poundbury falujában van, ami Dél-Angliában, Dorset megye területén található.

Őfelsége és a királyi család egy része azért utazott el a kis faluba, vidékre, hogy a főtéren elkészült új szobrot leplezzék le, ami az anyakirálynőt ábrázolja. A főtérnek mostmár érthető, hogy miért az a neve, hogy Queen Mother square.

ad_224104606

Miután ez a bemutató ceremónia lezajlott, a királynő egy rövid városnézésre adta a fejét. Ennek részeként toppantak be váratlanul a helyi ABC-be, szinte teljesen sokkolva az ott dolgozókat.

cvxprrtwiaajhzk

Még az alkalmazottakkal is váltott néhány kedves szót. Julie és Beth mind a ketten a waitrose-ban dolgoznak, és abban a megtiszteltetésben volt részük, hogy a Királynővel személyesen beszélhettek.

A közösségi oldalakon persze egyből elindult a poénkodás, hogy mi az hogy nincs nála bevásárlókocsi. De, hát neki van rá embere… Aki kíváncsi, hogy mik azok a dolgok, amit az Angol királynő megtehet, de mi átlagos halandók nem, az itt találja a cikket.  Forrás: metro

 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után